SNELLE JUISTE LEVERING

Top als altijd

Snel. Correct. Goede service

Wij zijn bijzonder goed geholpen door de mensen in de winkel in Den Bosch! Top!

Ben blij met de product

Zoals altijd blij met wat er geleverd is

Twee gezichten

Twee bestellingen gedaan. De tweede binnen een paar dagen ontvangen. De eerste (betaald op 16 oktober) nog steeds niets van vernomen ( nu 3 november). Ook geen berichtje over vertraging of wat dan ook. Wij wachten af....

snel en to the point. prima

Goede informatie en service. Prima ruilregelingen alles OK.

Kwaliteit zoals gewend.

Kwaliteitsproducten en snelle verzending.

Klantgericht met stapje extra!

Netjes en betrouwbaar.

Altijd een prima advies en hulp.

Ik koop al jaren ongelakt messing deurbeslag e.a. aanverwante spullen bij Weijntjes voor ons huis uit 1700. Heel tevreden over het deskundig advies en hulp van de medewerkers in Amsterdam en DenBosch. Super!!

Alles netjes geregeld

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering. Groot assortiment.

Mooi product snel geleverd

Top!!

Mooie artikelen en snel geleverd

materialen prima

De greepjes waren prima en volgens verwachting. De bijgeleverde schroefjes te zwak. Kruiskop draaide stuk bijna alle schroefjes en/ of de schroefjes braken op het draad gedeelte. Dit ondanks voorboren en wisselen van bitjes.

Fijne winkel die er al jaren is in Den Bosch en een aanrader.

We hebben in het verleden in de winkel in Den Bosch al onze deurbeslag gekocht en zijn daar ook al goed geholpen. Deze keer is het ook weer goed gegaan . Goed verpakt en ook goed aangekomen.

Mooi produkt.

Mooi produkt, jammer van de kruiskop schroeven een lenskop is toch passender.

Uitstekende service

Het bestelde product bleek niet te passen. Wel passend product besteld en eerste geretourneerd. Alles snel afgehandeld, ook financieel.

Top producten, snelle verzending

Helemaal fijn. Voor mij de derde keer bij Weijntjes. Fantastische webshop met kwaliteitsproducten en goede helpdesk. Fysieke winkel (Den Bosch) ook een feestje als je van goed hang- en sluitwerk houdt.

Snelle levering en goed product

Enorm snelle levering. Wieltjes gekocht voor onder ensuite schuifdeuren. Dankzij gedetailleerde afmetingen op de site hebben we precies de juiste maat/gaten.

Snelle reacties & levering

Prima kwaliteit product, duidelijke mails en zeer snelle levering. Top!

Levering duurde wat langer, maar top product

Je moet even geduld hebben, top product goede beschrijving

Geleverd zoals verwacht

super tevreden

paar keer gebeld met weijntjes en advies gekregen daarna besteld en keurig geleverd ( prima kwaliteit)

heerlijke winkel

zo'n uitgebreide colletie hang en sluitwerk. Ook voor oude huizen. Nog schuiframen? alles wat je nodig hebt om die weer te laten functioneren!

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel