Keurig geholpen

Ik ben al een paar keer in de winkel zeer uitgebreide sortering M’n zending zag er verzorgd uit en werd snel geleverd Ik ben uiterst tevreden vriendelijke groet Rob Pieterse Beverwijk

Snelle levering en klantvriendelijk

Het bestelde beslag klopte niet, maar direct is er nieuwe gestuurd en oude ongefrankeerd terug!

Helaas

Had als voorbeeld 1 paar drieklanken besteld. Ze waren goed en ik wilde er nog 10 bij bestellen. Alleen waren ze toen ineens 40 euro duurder…

Snel en goed advies

Ik wist niet precies wat ik nodig had. Op mijn mail snel, duidelijk en een goed antwoord ontvangen.

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Prettige, vriendelijk en adequaat.

Informatie verstrekking wat incompleet

De website is wat onvolledig. Voor een artikel naar de winkel maar dat bleek enkel online verkrijgbaar. Vervolgens online besteld (levertijd max 6 dagen). Kreeg na een week een mail met daarin het (al betaalde) factuur. Ik dacht dat dat het teken was dat de bestelling gearriveerd dus wederom naar de winkel om de bestelling op te halen. Echter, de winkel blijkt te bellen als de bestelling er is. Dat wordt echter nergens gecommuniceerd. Derhalve twee keer voor niks geweest. In winkel overigens alleraardigst personeel en m’n geleverde product is ook naar wens.

Was zeer tevreden

Het werkt goed

Netjes verpakt en afgeleverd

Mocht ik weer iets nodig hebben kom ik zeker terug

Bijzondere aankoop vlot verzonden

2 bijzondere raam sloten gekocht , de bestelling was snel verzonden en goed verpakt aangekomen. Een goede koop ervaring voor mij. De volgende keer zeker Weijntjes weer. ;)

Geleverd waar ik om vroeg. En vlot.

Fraaie rozetten. We gaan ze binnenkort plaatsen.

supersnel en precies volgens afspraak

supersnel en precies volgens afspraak

Geweldig. Meedenkende, oplossingsgerichte medewerker

Een verrassende ervaring. Zie je tegenwoordig niet veel meer

Prima service, uitstekend assortiment van hoogwaardige kwaliteit

Zie boven

Grootste sortering van heel Nederland!

Als service leverde Weijntjes messing bolkopschroefjes bij mijn bestelling. Als ik deze service op de website had gelezen, bijvoorbeeld: ‘wordt geleverd met 2x20 messing bolkopschroeven voor montage’. Nu heb ik een doosje met 200 schroefjes waar ik de rest van mijn leven mee kan doen…

Accuraat en stipt op tijd

Geheel volgens verwachting

Levering

Nog steeds niets gehoord inzake mijn bestelling.

Veel keuze, goed verpakt en snel verstuurd

'Ouderwets' veel keuze (in dit geval uit diverse borgpennen voor schuiframen), artikelen waren goed verpakt en werden snel verstuurd.

Top services

Deurbeslag besteld. Was eerder binnen dan verwacht. Goede service. Goed verpakt.

Alles was goed

Artikelen worden snel en goed geleverd. Iets retour sturen was geen probleem.

Te veel verpakking voor eenheid klein dingetje.

Doe het in een beschermend envelopje ,scheelt minder dan de helft aan verzendkosten.

Top.

Vlotte levering, vlotte communicatie, waar voor je geld.

Geweldige producten snel geleverd

Geweldige producten geleverd met goed advies !

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel