Vlot en netjes bezorgd

Goed product

Vakkundig en vriendelijk

Snel geleverd, precies zoals beschreven en de foto’s

Ruime keuze, goeie kwaliteit

Zie onderstaand

Goedemorgen, Mijn beoordeling van de levering van Weintjes is prima en alles keurig zoals afgesproken. Ik moet wel een kanttekening maken betreft het transport en de koeriers. Allereerst komen er twee koeriers voor een bestelling, volgens mij zijn dit 1 extra kosten en 2 is het extra belastend voor het milieu. Mij tweede punt is dat het lange pakketje in de loods achter te laten zonder zich te melden. Waardoor wij op een pakketje zitten te wachten terwijl dit zonder melding is achter gelaten

Bestelling en bezorging verliep soepel

Bestelling en bezorging verliepen soepel en het bestelde is precies goed. Prima!

Geen contact met klantenservice

Mijn bestelling niet geleverd, klantenservice antwoordt niet.

Top geregeld

Nadat ik scharnieren had besteld die een lange levertijd bleken te hebben, werd mijn voorstel om ze in een andere kleur te leveren, zonder problemen gewisseld en het verschil in prijs gecrediteerd. Prima opgepakt!

Deze firma, is nog met zijn bedrijf bezig, wat service betreft

Er werd bij dit product, zelfs nog bevestigingsschroeven geleverd!

correct

snel en goed verpakt ontvangen, bestelling voldoet aan beschrijving.

Snelle levering en goed verpakt,

Tijdens mijn werkzaam leven al regelmatig met Weyntjes zaken gedaan, met name op gebied van sluitwerk ect. voor monumentale panden. Weyntjes heeft altijd een uitgebreide voorraad en goede cataloged gehad…)

Alles keurig en snel geleverd.

Is goed gegaan

Is goed gegaan

Super service

Je twijfelt, belt, besteld, en kunt retourneren naar believen. Super goede service

Perfect advies

Na email prima geadviseerd

Snel en correct

Snelle levering, prima shop

Product voldoet aan de verwachting. Snelle levering. Prima shop.

Mooie producten en goede service!

Snelle verzending en goede service (ook telefonisch).

Slecht

Moest zelf na 2 weken achter mijn order aangaan, kreeg vervolgens een mail met een enkele zin dat er leveringsproblemen zijn. Weet nu nog steeds niet wat ik moet verwachten en moet er weer zelf achteraan ipv netjes updates te krijgen.

Levert vlot, heeft wat ik nodig heb.

Goede support per email, de catalogus zou beter kunnen.

uitstekend

afspraken prefect uitgevoerd.

Gewoon goed

Brievenbus besteld Komt mooi op tijd en is product zoals afgebeeld en omschreven.

Prim geholpen

Ook als er iets niet in orde was met de levering werd dit meteen na melding in orde gemaakt zonder verder gedoe

Uitsluitend

Goede kwaliteit en snelle service

Goed en snel

Prima geregeld en snel

snel en goed verpakt, maar de producten wijken van elkaar af.

Ik heb bijna 60 deurknopen besteld in verschillende lichtingen. Van de 60 zijn 7 niet goed. Maar wat vooral vervelend was dat de schroeven van verschillende lengten en dikte waren. Wat dus prima op een kastdeur paste, ging niet goed op de volgende deur. Daarentegen was de prijs van het product anzienlijk beter dan in het verleden. Met vriendelijke groet, CJB

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel