great

Good experience!

Altijd tevreden met Bruno Banani! Ik ben al jaren een grote fan van Bruno Banani. Hun bikini’s zijn van topkwaliteit en gaan echt jarenlang mee! De pasvorm is perfect, ze zitten altijd heerlijk en er zijn nooit scherpe randen die irriteren. Het is duidelijk dat er veel aandacht wordt besteed aan comfort en duurzaamheid. Superblij met deze bikini’s, ik kan ze iedereen aanraden!

Ook goed voor niet gangbare maten

Ik kan hier altijd goed slagen voor een bh met een grotere maat en kleinere cup, dat heb ik verder nergens zo kunnen vinden. En met een leuk randje als afwerking ook nog. Top dus.

Mooie aparte kleding

Regelmarig sportkleding besteld. Zit prima, ziet er leuk uit en kwaliteit is goed en blijft goed

betaalbare kwaliteit

* veel keuze * kwaliteit * betaalbaar

Top!!!!!!!!

Fanatstisch leuke en betaalbare mode TOP

Makkelijk, veel keuze en betrouwbaar!

Makkelijk bestellen. Je betaalt of alleen bezorgkosten of alleen retourkosten. Dus nooit beiden. Mooie duidelijke foto’s van de artikelen.

Leuke betaalbare oa. badmode en nachtkleding

gemakkelijke website om badmode en nachtkleding te zoeken. Veel keus en overzichtelijk. Duidelijk retour info, dus je weet op voorhand waar je aan toe bent.

Altijd uitstekend!!

Ik bestel regelmatig bij lascana, omdat de ervaring van het bestellen, het ontvangen en het dragen altijd voor herhaling vatbaar is!!

echt super makkelijk geholpen

in 1 woord toppie!!

Mooie badkleding

De badpakken van Lascana zijn van zeer goede kwaliteit ,maar vooral van een zeer goede pasvorm,vooral de grotere maten.

Leuk en verfrissende mode.

Altijd leuke en betaalbare spullen en mode. Heb er altijd veel plezier van. Goede kwaliteit!!

Super gemakkelijk

Voor de eerste keer besteld bij Lascana en ik ga hier zeker nog vaker komen. Veel keus in alles en gemakkelijk te bestellen, heel duidelijk

Hele fijn broek, aanrader

Ik heb al verschillende broeken gehad in verschillende kleiren. Ben zeer tevreden over de service, prijs en kwzliteit van Lascana

Goed Kwaliteit Netjes

Duidelijke website. Nette levering. Uit ervaring weet ik dat de kwaliteit kleding erg goed is.

Top klantenservice

Klantenservice zoals het bedoeld. Had een verkeerde maat besteld kwam ik achter na betaling. Gebeld en gelijk opgenomen, zeldzaam tegenwoordig. Vriendelijke geholpen door een mevrouw die mijn bestelling annuleerde. Later nog contact gehad via de chat met nog een vraag kreeg toen ook snel antwoord en nog extra een goed tip. Lang niet meegemaakt, super gedaan!

goede kwaliteit BH

Heel tevreden over de vorige BH daarom weer een besteld omdat dit de eerste keer is dat een BH mij zo goed past

Top producten

Al een paar jaar koop ik bij Lascana. Badpak bustier ondergoed. Nog nooit teleurgesteld en altijd tevreden. Voor elk wat wils in verschillende prijsklassen. Aanrader!

Erg goed

De omschrijving klopt, aflevering op tijd en goed verzorgd!

Mezelf mooi voelen in een badpak!

Een mooie pasvorm en helder kleuren maken dat ik me trots voel in mijn badpak! Dus extra genieten van zwemmen met mijn dochter

Fijne webwinkel

Veel keuze, mooie producten ! Ik winkel graag bij Lascana!

Fijne lingerie

Fijne lingerie, het zit prettig en blijft mooi in de was.

Fijn

Mooie producten en makkelijk te vinden

snelle bezorging. Goede kwaliteit

Fijne site om te shoppen

En goede service als je een probleempje heb.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.