Geweldig service en goede katoenen kwaliteit bh 'st

Goede service. Houd van de katoenen bh's goede selectie. Dank he

Mooie kwaliteit

Ik heb al m’n badkleding hier gekocht. De pasvorm is perfect en zo mooi als op de foto. Echt kwaliteit

Prachtig

Eerder wel eens besteld en super mooie bikinis

Prima webshop ! Geweldige BH !

Ik heb al járen dezelfde bh.

Uitmuntende service, beleefd en vriendelijk

Omdat ik een artikel niet kon vinden telefonisch contact opgenomen met klantenservice. Ik werd beleefd en zeer vriendelijk geholpen en heb mijn bestelling kunnen afmaken. Helaas was een artikel niet en een ander artikel maar beperkt op voorraad. Ik hoop dat dat artikel nog nageleverd kan worden. Vriendelijk groet, L. Abrahams

Prachtige setjes en heel snel thuis bezorgd!!

Was altijd moeilijk om voor mn vriendin wat te vinden A70 bij Lascana is de enige die perfect aan sluit. Wij zijn er blij mee!!:

altijd eerlijke kwaliteit, wat er bij staat klopt ook

ik heb al veel besteld en het is altijd van goede kwaliteit.

Mooie draagbare kleding met goede service...

Zeer zorgvuldige site

Heel prettig dat de site zo goed is beschermd! Je kan niet zomaar even inloggen.

Altijd goed

Mooie bikini’s altijd! Nu een body proberen

Positief

Duidelijk, informatieve site!

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden met mijn aankopen

Goed comfort en pasvorm

De badpakken van lascana stellen nooit teleur. De pasvorm is goed. Ze gaan lang mee. Ik zwem er iedere week 2x in. Dus voor mij weer een mooi modieus model van lascana.

Super efficient en goede voorstellen!

Heel erg fijne website. Ik vond de voorstellen die werden gedaan, voor artikelen waar ik eventueel ook interesse in had, erg geschikt :) daarnaast was er een fijne kerst-kortingscode! Ik bestel graag nog vaker

overzichtelijke webshop

Overzichtelijke, goed werkende webshop. Leuke aanbiedingen.

prachtige kleding van goede kwaliteit

Altijd veel complimenten als ik kleding draag van Lascana

Altijd nlij mee

Al veel keer besteld, altijd goed

Snel besteld, hopelijk ook snel in huis!

Alles is goed van Lascana

Ik koop al mijn badpakken tankinis en bikinis bij Lascana, Super veel keus goede kwaliteit en echt alle maten beschikbaar. Heel fijn om op mijn gemak thuis te passen. En snelle levering!

Ruime keuze.website mag iets minder chaotisch

Ruim en leuk assortiment. Maar de webshop zou update kunnen gebruiken.

Voor iedereen iets passends!

Ik ben erg blij met Lascana, omdat ik mijn mijn kleine cupmaat alle winkels moet afstruinen naar mooi passende badkleding. Al jaren lukt dit nergens en al jaren slaag ik bij Lascana wél. Erg blij mee dus!

Grate quality

I have ordered mostly lungerie and I was always happy with the size and quality. The only minus point is that delivery is not free.

Mwah

Mooi product, alleen werkt de promotiecode niet van 20%

Overzichtelijk en snel bestellen via de Lascana app

Zojuist diverse artikelen besteld via de Lascana app. Zeer overzichtelijke en duidelijke app. Bestelling plaatsen verliep uiterst soepel. Aanrader!

Gemakkelijk én snel

Heerlijk vanuit mijn luie stoel gewinkeld. Alles is gemakkelijk te vinden, overzichtelijk zonder ingewikkelde toestanden. Een aanrader!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.