super goed dat ze er zijn

ik kon geen jerretelkousen meer vinden i n maat 6062 en nu heb ik ze ze zijn prettig in het dragen en mooi ook nog eens en zwart is ook zo fijn die wolde ik juist en de prijs is te doen

Snel gevonden en besteld

Ik hou ervan!! Zoeken kijken kopen

Lekker makkelijk

Ik shop altijd bij Lascana, lekker makkelijk en goede service.

uitstekend

Mijn ervaring met Lascana is uitstekend. Mooie en goede kwaliteit van de producten en wanneer je iets wil ruilen omdat je een andere maat nodig hebt dan is het even bellen met de klantenservice en zij maken alles dan meteen voor je in orde en word je nieuwe product de volgende dag al afgeleverd. Zeer klantvriendelijke service. Ik voel me gewaardeerd als klant en daarom bestel ik opnieuw bij Lascana.

Ruime keuze en bestellen was simpel!

Ruime keuze bij het bestellen van een nieuw sportief badpak. Goede product omschrijving, makkelijke bestelprocedure en fijn om achteraf te kunnen betalen. Aanrader!

Zeer tevreden over jullie kleding. Mooie pasvorm.

Bestellen ging ze gemakkelijk

Heb laatst een setje in een winkel gekocht van Lascana en dat zat super fijn. Zeker gezien cup E is dat niet altijd gemakkelijk en meestal ook erg duur. Deze viel mee qua prijs en zat super. Nu afwachten of de tweede bestelling met zo goed bevalt.

mooie outfits

Kleding van Lascana leveren mij altijd een compliment op, de kwaliteit is top en de pasvorm ook. Daarbij is het kleding die opvalt door zijn prachtige design.

Ruime keuze en snelle levering

Koop al jaren mijn kleding bij Lascana de keuze is reuze en de kwaliteit is top. Zeer tevreden en beveel het dan ook aan.

Goed advies qua maat en leuke aanbiedingen. Heerlijke pyjama’s die ook uitstraling hebben.

Topservice

Makkelijk bestellen . Ideaal achteraf betalen of in termijnen. Mooie kwaliteit

Geweldige Website

Ik kan eigenlijk altijd wel slagen bij Lascana, leuk en vlot assortiment waarvan de prijs en kwaliteit ook goed is.

Bestellen en retourneren gaat altijd naar wens

Snel besteld.

Mooie site en snelle afhandeling en mooie lingerie.

Mooie laarsjes

De reviews waren goed, dus toen heb ik deze laarzen gekocht. Een mooie petrol kleur en ze lopen inderdaad lekker. Ik was zo blij, dat ik nu ook een paar zwarte laarzen heb gekocht. Een goede prijs/kwaliteit.

Prima bh zit comfortabel en mooi afgewerkt

Prima bh zit comfortabel en mooi afgewerkt

Makkelijk te bestellen, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Mooie producten

Een mooi gevarieerd aanbod, kwaliteit van producten is erg goed. Bikini’s altijd perfect, maar ook kleding, lingerie en loungewear altijd goede kwaliteit, het blijft jarenlang mooi. Prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Heb al geregeld producten besteld en ben daarover zeer tevreden.

Super goede kwaliteit

Bijzonder goede kwaliteit, prijs is redelijk tot goed, veel keus, bijzondere modellen en geen eenheidsworst. Pasvorm is prima ook voor vollere personen. En genoeg keus.

De prijs en kwaliteit staan in goede verhouding.

Ook vind ik de betrouwbaarheid 't.a.v. bezorgingstijd die klopt en het vertrouwen wat je als consument krijgt bv door achteraf te mogen betalen.

TOPPIE

Ik bestel heel graag bij Lascana. Heel erg leuke kleding, goede lingerie en dat voor een heel erg mooi prijsje. De artikelen die ik tot nu toe heb mogen ontvangen vond ik allemaal TE GEK LEUK. Ik kan deze site zeker aanraden. DOEN HOOR !!! **

Ontzettende fijne BH’s en heel goede service bij Lascana! Een genot om er weer een paar uit te zoeken

topkwaliteit

Lascana, doet wat ze schrijven. Ze leveren kwaliteit. Ontzettend blij met LasCana

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.