Altijd leuk moment

Leuke lingerie kopen is altijd een leuk moment. De website is erg makkelijk en gebruikersvriendelijk!

Heerlijk zittende niet knellende bh s van katoen

Al jaren koop ik naar volle tevredenheid katoenen bh s van Lascana, alle andere heb ik weggedaan omdat deze zo heerlijk zitten zonder te knellen, ze geven mij voldoende stevigheid, ik heb maat 90 D, ook mijn moeder heeft ze ontdekt en is er blij mee! Groetjes, Esther Bos

Makkelijke site

Leuk om op de bank te shoppen,mooie spullen tegen een redelijke prijs

Goede website. Duidelijk en mooie artikelen

Ik shop graag bij lascana. Ze hebben mooie producten. Makkelijk om te bestellen. Een aanrader

Echt een mooi badpak met een geweldige print!

Ik heb verschillende badpakken van Lascana , en ze zitten allemaal top! Nu heb ik er 1 die dunner gaat worden , dus weer een nieuwe besteld , ze zitten echt lekker en ze kleden mooi af. Ik ben er erg blij mee en vind de Lascana badpakken echt een aanrader!

Veel keuze

Veel keuze in kleuren en modellen, erg tevreden.

Waardeloos cadeautje!!!

Op 12 september jl. heb ik een mail gehad van Lascana met felicitaties voor mijn verjaardag. En daarbij een leuk verjaardagscadeautje van 10 euro shoptegoed! In de voorwaarden staat dat deze geldig is t/m 26 september 2024. Vandaag heb ik een bestelling geplaatst maar helaas blijkt de kortingscode verlopen. Ik heb gebeld met de klantenservice en daar wordt gezegd dat de code op 8 september jl. verlopen is. Hoe kan Lascana een kortingscode cadeau geven die al verlopen is? Dit is waardeloos. Lijkt het alsof je een cadeau krijgt, blijkt het niet te werken. De medewerkster aan de telefoon was niet bereid om dingen uit te zoeken. Het was haar afdeling niet en ze was niet bereid om te overleggen met collega's. Ik ben dit niet gewend van Lascana en ben er zeer ontevreden over.

Makkelijk te bestellen en achteraf betalen.

Al jaren klant en altijd tevreden

De lingerie van lascana is echt geweldig. Voor de vrouw met wat zwaardere borsten is dit echt kwaliteit. Als je eenmaal je maat weet is het fijn shoppen hier

Mooie kleding, allee jammer dat veel elk jaar hetzelfde blijft... en de bikini's in alleen maar kleine maten

Mooie artikelen, kwaliteit goed, bezorging prima.

Kleding kopen bij Lascana is altijd top!!

Heb altijd goede ervaringen met kleding kopen bij Lascana. Het enige jammere van deze aankoop is dat ik de kleding bij iemand anders moest laten bezorgen. Ivm de adreswijziging ging er 24 uur overheen, waardoor ik geen 20% korting meer kreeg. Erg spijtig, maar wilde de kleding toch graag hebben. Dus een kleine korting bij een volgende aankoop, zou heel goed ten goede komen.

Ben heel tevreden

Mijn ervaring is heel goed, mooie kwaliteit blijft mooi ook naar meerdere keren wassen. Ben een tevreden klant.

Geweldig!

Heb het net voor ongeveer de zesde keer besteld! Zit als gegoten!

Duidelijke website en goede service

Het is vanwege een duidelijke website en makkelijk te bestellen. Het artikel wordt snel geleverd mits het op voorraad is, anders staat de (verwachte) levertijd bij het artikel. Wanneer het artikel tegenvalt, niet past is het makkelijk te retourneren.

Lascana is snel en komt afspraken na

Bestellingen komen op de afgesproken tijd.

Makkelijk site

Leuke artikelen Makkelijk bestellen

Super fijne bhhempjes

Ze zitten fantastisch en ze tekenen niet . Had ze al veel eerder moeten kopen alle bh s gaan in de prullenbak.

Lingeriewaardige website

Mooie lingerie, service erg goed en snel, retour snel . Bovendien een mooie website . Na altijd in winkels lingerie gekocht te hebben is dit een mooie en betrouwbare ervaring .

Goede producten

Ik bestel best vaak bij Lascana, het zijn goede producten en het retourneren is super makkelijk. Altijd een bijgevoegde retour sticker, dus geen gedoe met het opzoeken van alles en nog wat, dus ik kan het iedereen aanbevelen.

Erg fijne service

Keuze uit een ruim assortiment van mooie en kwalitatieve bikini's. Fijne en duidelijke site en een goede service. Top!

Heel vriendelijk aan de telefoon en goed advies

Bh’s van zeer goede kwaliteit, zou niet meer anders willen!

Altijd goede service

Ook in de winkel in Aken wordt je altijd heel goed geholpen, zeer tevreden

Leuke en kleurrijke lingerie

Prima ervaring en de kwaliteit is goed.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.