Dit is een echte aanrader

Enigste plaats waar ik nog een echte bakelieten fitting met randaarde van goede kwaliteit kan bestellen. En dan ook nog de volgende dag binnen.

snelle afhandeling

het advies via de telefoon vond ik niet zoon succes vooral de afhandeling niet

zeer uitgebreid assortiment, mijn keuze perfect geleverd.

uitstekend.

Duidelijke site,artikelen gekozen, betaald, snel geleverd.

Goede ervaring

Overzichtelijke website. Snel besteld. Snel geleverd!!!

Goed en veel sneller dan verwacht

Lekker snel en stressloos bezorgd

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

Ruime keus, goede prijs, snelle levering. Niets aan toe te voegen.

De onderdelen waren makkelijk te bestellen en tegen gunstige prijs en verzendkosten. En het werd snel geleverd. Helaas heeft de website niet vermeld dat je speciaal gereedschap nodig hebt voor het monteren. Gelukkig had ik die wel, dus ik ben zeer tervreden.

Alles prima

Gewoon alles goed geregeld

snelle en correcte levering

keurig volgens afspraak geleverd

Hartstikke goed

Snel verstuurd, top

levering en artikelen OK, zij het wat overdreven geprijsd

Levering en artikelen OK, zij het wat overdreven geprijsd. Vervolgmailtjes met "vind je me leuk" vragen ronduit irritant.

Web site

Prachtige snoeren wat mijn ervaring was Ik heb prachtig staaltjes gekregen van te voren Alleen bij bestellen bij de kassa Vond ik het lastig om de producten die ín je mandje zitten terug te kijken. Èn vervolgens te verwijderen. Als je bijvoorbeeld 3 artikelen van hetzelfde product in je mandje had. En je wilde er maar 1 dan kon ik niet 2 eruit halen. Ik moest eerst alle 3 verwijderen, terug naar het product en dan 1 weer in je mandje doen Het kan heel goed zijn dat de fout bij mijzelf lag hoor, maar dit was in ieder geval mijn ervaring Ook had ik een plafondkap nodig met een zij uitgang, niet ongebruikelijk denk ik, die was niet te koop. Moest ik ergens anders online bestellen.

De ideale website voor de doe hetzelfer

Een ruim assortiment als het gaat om lampen zelf te maken en voordelig geprijsd ook nog

Het bestelde werd snel geleverd, volgens afspraak

Ik bestelde pas laat op de dag; desondanks lag het artikel de eerstvolgende dag bij me in huis

Topsnoer en vlot bezorgd

Mooi groen/zwart snoer besteld met zwarte porseleinen fitting. De volgende dag bezorgd.

Makkelijk gevonden, besteld en geleverd.

Online kopen zoals het hoort!

Helemaal goed!

Erg fijn, We zijn er blij mee!

zeer professionele en persoonlijke opvolging, feedback, en verpakking

vlotte levering

De bestelprocedure vind ik zeer belangrijk. Ik ben hier zeer tevreden over.

Eenvoudig en correct

Ik bed even op internet moeten zoeken voor dat ik op deze site kwam maar daar na ging het eenvoudig

Erg goed

Snelle zending, goed product. Kom zeker bij jullie terug.

Snel geregeld en verstuurd !

Apart halogeen lampje gevonden en super snel geleverd!

Lampje kapot van een designlamp, overstappen naar LED ging niet, vanwege andere lengte van het lampje. Gelukkig het originele Halo-lampje gevonden bij Snoer&Zo, voor een 'normale' prijs en supersnel geleverd.

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.