Klantvriendelijk

Super positief

Super in 1 woord

Niet best

Mijn onderdelen zijn nog steeds niet binnen

Goede kwaliteit snel geleverd

Spullen zijn van mooie kwaliteit En goed op voorraad Snel en netjes verpakt geleverd

Keurige levering netjes verpakt, product wijkt behoorlijk af van de omschrijving. Was iets besteld in messing, krijg het product waarop duidelijk staat brons, materiaaluiterlijk wijkt dus totaal af van hetgeen omschreven is.

Snel bezorgd.

zoals beloofd netjes volgende dag geleverd

4 kleine stalgewrichten besteld. waren op voorraad en werden de volgende dag netjes net brievenbuspost geleverd.

rommel

De bakelieten snoerschakelaar miste een stukje bij de draadingang.Afgebroken zo te zien .En de tevens bestelde stekker was kapot. Mag je het retour zenden op eigen kosten :-( Misschien een controlecheck doen bij verzending ?

Prima snelle levering

Snelle levering en precies wat we zochten.

Goed produkt, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering.

prima.

super

snel en precies goed

Goed spul

Fantastisch snel geleverd

Nadat ik de bestelling had geplaatst lag het bestelde na een dag in de brievenbus. Top.

Zoals afgesproken het hoort

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, trekontlaster hadden ze zelf toegevoegd

Snelle levering.

Prima ervaring

Prima ervaring

Bestelling netjes en tijdig afgehandeld

Product was makkelijk te vinden. Redelijke prijs. Snelle levering binnen verwachting.

zeer goed

vlotte verwerking van order en snel geleverd, fijn dat je een berichtje ontvangt als er een statusupdate heeft plaatsgevonden

snel en goed

uitstekend

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Snelle levering en keurig verpakt.

Supersnelle levering

Leuk assortiment snoeren en stekkers die je in België niet vindt. Een winkel met oog voor details zodat je kan afwerken tot in de puntjes.

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.