Duidelijke website met prima levering

Jullie hadden het artikel wat ik zocht en het kon snel geleverd worden.

Onvoldoende productspecificaties op site

Ik kon nergens op de site vinden welke dikte mijn kabel had en of er aarding voorzien was. Jammer.

Simpel te bestellen en snel geleverd

Prima geregeld, prijs ietsje te hoog

Voorbeeld voor anderen

Website overzichtelijk en foutloze bestelling. Snelle verzending en ontvangst. Geleverde goederen prima kwaliteit.

Zo als het hoort.

Super snel geleverd

Het product voldoet geheel aan mijn verwachting.

Snelle levering en perfect verpakt

Snelle levering, keurig verpakt.

matige kwaliteit

het elektriciteitssnoer met ijzerdraad is wel erg summier (ijzerdraad is wel erg dun) en ook de kwaliteit van het rubber is heel matig.

prima geregeld.

zie boven

Super netjes verpakt, goede producten

Super netjes verpakt, goede producten, zelfs lampjes zijn getest!

De voetschakelaar werkt perfect.

Het afhalen in de dagwinkel ging goed. Wel zelf je pakje uitzoeken, maar dat was geen probleem.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Makkelijk zoeken en snel geleverd

Makkelijke website en snelle levering

Snelle levering, snel antwoord.

Iets aan de prijs.

Super tevreden

Snelle verzending en super tevreden over het product

Prima ervaring

Goede prijs product en levering

heel handig

Wij hebben een nieuwe zware lamp van 6 kg, en Snoerenzo leverde binnen een dag een mooi snoer met onzichtbare staaldraad.

Aanrader

Prettige website en supergrote levering. Geen overbodige mail en informatie

Zeer snelle levering

Veel keuze en super snel geleverd en goed verpakt.

Kon beter

De service was prima, maar de kwaliteit van het gekochte snoer vind ik niet meer dan redelijk.

fijne winkel

Blij dat ik deze zaak op internet tegenkwam! Precies de soort snoertjes etc. die je anders nooit ergens anders kunt krijgen. Bovendien altijd snel en goed verpakt verzonden. Staat in mijn favorieten!

perfecte levering

mijn bestelling is netjes aangekomen en het product is ook zoals ik het verwacht had !

Onbehouwen aan de telefoon

Ik belde op om te vragen of mijn bestelling gelukt was. Ik had enkele problemen met mijn computer. Kreeg een zeer sarcastisch en onbehouwen antwoord om eerst in de spam te kijken.

Geweldige servoce

Het artikel, dat moeilijk verkrijgbaar was en dat ik bij snoerenenzo nog op internet kon bestellen en achteraf ook nog telefonisch wijzigde, werd de volgende dag afgeleverd. Beter kan niet. Ik ben dus de koning te rijk.

Voor de eerste keer, dus geen ervaring maar accuraat en snel.

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.