Snel geleverd!

Precies volgens de bestelling gegaan!

Prima keuze, snelle levering!

Dit is eigenlijk waar het om draait: een webshop met een andere collectie dan andere webshops, bij snoer&zo vond ik wel wat ik bij andere webshops niet kon vinden. Binnen zeer korte tijd werd de bestellling naar het post afhaalpunt bij Albert Heijn gestuurd (mijn wens). Niets te klagen!

Gewoon TOP

Goede webshop en content, helder bestelproces en snel leveren. Snoer&Zo heeft gewoon begrepen hoe het moet werken.

Netjes verpakt

Alles kleine losse onderdeeltjes die ik besteld heb waren netjes verpakt en allemaal geleverd.

Snelle afhandeling

Een zeer overzichtelijke website .Eenmaal besteld krijg je heel vlug antwoord . Correcte en snelle afhandeling . Een aanrader Bedankt Tuur

De juiste lamp maar gezien het een kopie betreft wat hoog in prijs.

De door mij bij u gekochtte quadro lampjes waren zoals op uw site beschreven. Ik vond ze wel wat fors aan de prijs aangezien het geen Paulmann origineel betrof. Ook zag ik te laat dat als ik één lamp meer had besteld ik geen verzendkosten had hoeven betalen en dan even duur uit geweest was. De levering zelf was keurig zoals vermeld en vlot

Alles was naar wens.

Alles was naar wens.

vlotte levering. prima.

Vlotte levering.

mooi assortiment en nette prijzen

wat een keuze in snoeren en toebehoren. mooie kwsliteit en netjes geprijsd. uiterst fatsoenlijke mensen met begrip voor je wensen. snelle afhandeling en directe verzending.

Great service!

Ruime keuze en nette levering!

Mooie site met ruime keuze

top

besteld volgende dag in huis! Fijn

Snel goed

Mooie spullen, kwamen snel aan, en zien er goed uit

Bedroevend

Foto's zijn niet natuurgetrouw. Vervolgens is het product niet meer te ruilen.

Bestelling top en snel geleverd

Kan niet over alles oordelen, maar in mijn geval was en ging alles vlot en voortreffelijk.

Ik ben zeer tevreden over de site en levering van de spullen!

Snel en goed

Prima product en snel geleverd.

Prima levering van de lampen

Aantal gloeilampen besteld en die waren gelukkig in voorraad, heel fijn en blij mee

Genoeg keus

Genoeg keus in textiel(strijk)ijzersnoeren in alle kleuren, maten en soorten. En mooie lampen en fittingen. Levering was goed verzorgd en op tijd. Alles netjes ingepakt in bubbelplastic wat beschadigd kon worden.

Uitgebreid assortiment

Mooie uitgebreide collectie snoeren, fittingen en stekkers. Helaas is de snoerschakelaar die ik besteld heb extreem slecht van kwaliteit. Heb gereclameerd, maar moest dan de schakelaar terugsturen, begrijpelijk bij een duur product, maar voor een schakelaartje van ruim €2, vond ik dat niet de moeite waard... dus schakelaartje uit mijn rommelbak gemonteerd. Verder wel tevreden hoor.

Mijn bestelling gedaan en supersnel geleverd. Top!

Netjes verpakt verzonden! Waarvoor dank

Post NL had wel zijn tijd nodig. Dus ondanks dat het dezelfde dag nog verzonden is (ma) kwam het op vrijdag aan. Als er haast bij is loont het na te gaan of post NL op tijd kan bezorgen.

Prima verlopen

Alles voldoet aan mijn verwachting!

Ik was op zoek naar een specifieke gloeilamp die moeilijk te verkrijgen is: een globe 125mm opal. Ik was bang dat deze gloeilamp niet meer te verkrijgen zou zijn ivm al die vervangende led-, halogeen- en spaarlampen. Ik heb nog een oude dimmer en heb jarenlang de globe gehad tot volle tevredenheid. Op de site van Snoer&zo heb ik hem gelukkig gevonden en besteld. Ontzettend snelle levering en héél goed verpakt zodat er onderweg geen schade aan de lampen kon komen. Het product en de levering en het pakket "volgen" voldoet helemaal aan mijn verwachting. Voor mijn bestelling had ik reviews gelezen over Snoer&Zo omdat ik er nog nooit van gehoord had. Helemaal TOP!!!

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.