Good product and easy ordering

Good product and easy ordering

Kwalitatief goed

Goed materiaal maar zeer lange levertijd, als dit wat korter wordt zal ik zeker nog wat kopen.

Nog niet ontvangen

Werd in een email gezegd dat spullen opgestuurd waren was niet zo. Daarna NLPost die er een zooitje van maakt. Kan snoerenzo niets aandoen.

Goede berichtgeving en prima bezorging van het product en goed verpakt. SUPER

Mooie producten

mooie producten, netjes op tijd, en goed verpakt! Kortom een tevreden klant.

Goed. Snelle levering

Goed.

Makkelijk en snel besteld!

Mooie en duidelijke webshop, goede service, het materiaal was uitstekend verpakt en aangeleverd, kwaliteit is goed en de lampjes gaan heel lang mee! Erg blij mee! :)

Zeer verzorgd

Een duidelijke site met een ontzettend uitgebreid assortiment. Eenvoudig besteld en daarna keurig volgens afspraak (ondanks de drukte) bezorgd. Het bestelde was opvallend keurig en beschermd verpakt. Het katoenen snoer was netjes afgeplakt, zonder rafels e.d. Daar kunnen andere site's zeker een voorbeeld aan nemen.

Goede producten en snelle levering

Super tevreden met mijn aankoop bij Snoer&Zo. Eenvoudig besteld, snel geleverd en goed verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!

Goed bedrijf

De bestelling is nog niet binnengekomen. Het kan natuurlijk zijn door de kerst drukte. Ik wacht geduldig nog even af.

voor herhaling vatbaar

Precies het materiaal gevonden dat ik nodig had en ook in de goede kleur en dat alles, voor een nette prijs. Een snelle service Alles in goede orde ontvangen en het was keurig verpakt ,dus zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!

Prima produkt, snelle levering

Produkt was in werkelijkheid hetzelfde als de afbeelding. Goed verpakt en snelle levering.

Typisch goeie transactie mbt twee bakelieten snoer schakelaars . . .

alles okay! Fijn ook dat het pakje zodanig verstuurd werd, dat het bij mijn niet aanwezig zijn naar een postNL punt ging. En niet achter gelaten werd voor Jan en alleman om mee te nemen!

snelle levering, goed product

Bestelling was snel binnen, goed prijs/kwaliteitsverhouding.

goed geregeld

Prima besteld.!

Snelle bevestiging van de bestelling en informatie wat te verwachten

Om te beginnen een goede heldere website. Het bestelproces is duidelijk. Alleen is de bestelling op de verwachte dag (nog) niet aangekomen. Dat kan komen door de drukte op dit moment bij Post.nl. Ik wacht rustig af.

Vraag over LED of Halogeen; duidelijk antwoord, product gekocht!

Vraag over LED of Halogeen; duidelijk antwoord, product gekocht!

slecht

Bedrijfsspionage en manipulatie .. Deze website moet beter beveiligd worden !

Heel veel keus

Enorme keus, supersnelle levering. Kan het een ieder aanraden

Snelle levering van mooie snoeren

Binnen 1 dag snoer samples ontvangen, een keuze gemaakt en weer binnen 1 dag was mijn keuze geleverd. Echt top!

De bestelling en bezorging verliepen prima.

Ik heb twee dimbare halogeen lampen van Osram besteld. Ik kon ze nergens anders vinden, dus ik was blij dat ik ze bij Snoer en Zo vond. Ik kreeg mails over de status van de bestelling. De lampen kwamen keurig verpakt aan. Ik was alleen verbaasd dat de lampen kleiner zijn dan die ik had. De fitting is hetzelfde, het watt gehalte ook. En ze zijn dimbaar. Blijkbaar zijn ze in de loop der jaren veranderd. Ik had mijn halogeen lamp van Osram namelijk al sinds het najaar van 2013 in de staande lamp! Hij is dus behoorlijk lang meegegaan.

Binnen 24 uur in huis, TOP!

Snel en correcte levering.

Gewoon goed, krijgt wat je besteld. Snelle levering.

ok

snel geleverd

Zeer slechte service en onbetrouwbaar

Bedrijf levert niet wat ze adverteren, kortom, wat ze beloven maken ze niet waar. Hierbij de uitleg van mijn ervaring met dit bedrijf: hun advertentie (september 2020 (letterlijk gekopieerd van hun site): Een simpel en klein scheepslamp armatuur gemaakt van echt messing. Het armatuur is voorzien van mat glas en een venster waardoor het een robuuste uitstraling krijgt. De scheepslamp heeft een IP waarde van 54 en is buiten te gebruiken. Wordt geleverd inclusief G9 20W halogeen lichtbron. Hier gaat het om: "Wordt geleverd inclusief G9 20W halogeen lichtbron." (Duidelijke en heldere taal lijkt mij.) Echter: Na ontvangst lamp: lichtbron ontbreekt. Snoer&Zo gebeld (14 september 2020): deelde mij mede dat de lichtbron al jaren niet meer wordt meegeleverd. Dan rijst de vraag: als men dit al jaren niet meer doet waarom adverteer je er dan nog wel mee. Ik ben door de medewerker of mogelijk eigenaar op arrogante en ongeïnteresseerde wijze te woord gestaan. De enige oplossing die mij door deze medewerker (mogelijk eigenaar) werd geboden was: "als u niet tevreden bent over de lamp dan stuurt u hem maar terug". Ik heb daarop gezegd dat: ik tevreden ben over de lamp maar niet over de service". Ik wens dit bedrijf en haar klanten veel plezier en succes bij hun bestellingen maar mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is dat ze niet leveren wat ze zwart op wit adverteren. Zielig toch, dat dit bedrijf op deze manier omgaat met mensen.

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.