Zeldzame gloeilampen

De 15Watt E14 flamenco lampen hier verkrijgbaar,. Per lamp getest. Top deal en snelle levering.

Tevreden over de levering.

Goederen in overeenstemming met de beschrijving. Levering binnen de vermelde termijn.

Goede snelle levering

Maandag besteld Woensdag in huis.

Snelle levering; goed verpakt!

Snelle levering; goed verpakt!

Snel en keurig

Snel en keurig volgens bestelling geleverd

Goede prijs en snelle levering.

Ik had maar 3 meter snoer nodig (5 aderig, transparant). Toch een snelle levering.

eerste ervaring: perfect!

Ik zocht snoer voor een bestaande designlamp. De productbeschrijving vertelde me alles wat ik nodig had, waaronder de exacte doorsnede van het snoer (belangrijk omdat het door de bestaande openingen moet). Tijdens het proces kreeg ik steeds een kort berichtje van de status, dat vind ik prettig. En aflevering was exact als aangegeven en mooi op tijd. De lamp hangt inmiddels. Als ik weer eens een stuk snoer nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn. Dank voor de perfecte service

Complaat aanbof

Ik vond op de website alles wat ik nodig had en in meerdere varianten, zodat ik de klus perfect heb kunnen klaren.

snelle levering en prima kwaliteit van product

snelle levering en prima kwaliteit van product

Op tijd geleverd, netjes verpakt, prima prijs

Eerste ervaring met Snoer. Dik tevreden. Aan te bevelen.

Fijne site, mooie producten en snelle levering

correcte afhandeling

alles is correct afgehandeld

Prima in een woord!

Veel keuze, goede website, snelle service en en prima producten en prijzen

Bezorgen ging goed, retour niet zo

Bestellen en bezorgen ging vlot en makkelijk. Ik heb het verkeerde formaat besteld en daarom geretourneerd. Pakket is bij jullie aangekomen maar helaas heb ik daar van jullie nog geen bevestiging van gekregen. Het zou fijn zijn als dat het zo vlot als bestellen zou gaan

Uitstekend geholpen

Verkoper belde mij en corrigeerdeeen verkeerde bestelling

Op tijd geleverd en precies wat ik zocht

Leuke winkel met handige onderdelen voor een lamp

Je kan hier van alles vinden om een lamp te herstellen of zelf te maken Alleen al het bekijken van wat je er allemaal kan kopen is al leuk Prijzen zijn oké en de levering is zeer vlot

Snelle levering, mooi snoer

Makkelijk te bestellen, snel.geleverd en handig en mooi snoer (compleet met stekker en schakelaar).

Duidelijke webwinkel, vlotte levering

Zie boven

Picobello !

Kan niet sneller en beter

Het was als verwacht

Het was helemaal goed

perfect

snel duidelijk en keurig netjes geregeld

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.