Pluspunten

Prima persoonlijk contact

Pluspunten

+ Verstand van zaken bijv. krokodil klem om bedden aan elkaar te verbinden, ophangen van bedborden, etc. + Goede vastlegging afspraken en communicatie + Snelle service + Uitstekend de afspraken nagekomen o.a. uitstekend verpakt voor transport + Uitstekende kwaliteit bedden met afwerking naar onze wensen o.a. 6 pootjes onder de bedden,

- Geen

Pluspunten

Goed advies, goede producten met een zeer goede prijs.

voor ons geen

Pluspunten

Snelle verzending, netjes ingepakt.

Geen idee.

2 sterren: slechter dan verwacht

De bevalling duurde 2 of 3 weken en ze duurden 5 weken. Niemand heeft contact met me opgenomen.

Pluspunten

Matras is ook echt precies op maat ! Vakwerk dus ! Het matras slaapt fijn. Contact met medewerker verliep soepel. Kortom , dik tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snel geregeld . Alleen bij aflevering verzending meteen vermelden dat betalen bij aflevering niet kan telefonisch kontakt heel correct

Pluspunten

nog niet gebruikt

Pluspunten

Snelle verzending Scherpe prijs Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen

Ik was graag op de hoogte gehouden van de afhandeling en verzending/tracking van het gekochte dekbed. Aangezien ik niets hoorde na bestellen en betalen ben ik zelf gaan bellen. Dat had niet nodig boeven zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bezorging ging met klein busje. Hier was alles ingepropt. De topper was op deze manier helemaal dubbel gevouwen met grote dozen hier bovenop. Lijkt mij dat dit wel op een betere manier kan.

Pluspunten

Neemt uit gebreid de tijd voor de klant, zowel bij het opnemen van de bestelling als bij het afleveren. Alles is op goed vertrouwen en de klant staat centraal.

Pluspunten

Mooi pand, strak ingericht, kennis van zaken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De produkten die we gekocht hebben zijn goed

De service is is niet goed als je belt met een vraag over het produkt wat je heb gekocht. Dan krijg je te horen dat zij het niet weten en dat je maar op internet moet kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid in de berichten

Verkort de levertijden en breng de klanten tussentijds en ongevraagd op de hoogte van levertermijn ed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

dat ze veel assortiment hebben

betere service, slecht chat contact. bericht krijgen dat ze tussen 16 en 17 uur leveren maar om 9 uur komen.

Pluspunten

Levering zoals beloofd, zeer snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie, eigenaar beantwoord zelf correct de vragen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Contact is opgenomen,

6beddenpoten vastschroeven en het bestelde bed in kamer plaatsen (5min werk) word 50 euro voor gevraagd. Na levering bed is contact door fabrikant verbroken geen reactie op verstuurde mails.

Pluspunten

duidelijke informatie. goede keuzemogelijkheden. snelle reactie op mijn vraag over het onderhoud: hoe vaak matras omkeren en hoe

bezorgen van matras ging niet in overleg. Ik ontving een mail waar ik niet op kan reageren (noreply) maar de tijd en datum kwam helemaal niet uit. dat is lastig voor pakket van dit formaat. Idee: Instructies voor omdraaien van deze matras kunnen ook op de website vermeld worden

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Kleinschalig, goede producten, prettig contact tijdens het uitzoeken van een bed

Even contact als een product wat later afgeleverd wordt zodat je er rekening mee kunt houden

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, aardig personeel aan telefoln

Dubbele buurt 16-18

1441 CT Purmerend

Over Sgaap B.V.

Sgaap is een sterk groeiend internetconcern met een ruim assortiment aan slaapartikelen. Zeker ook voor afwijkende maten boxsprings, matrassen en toppers kun je bij ons terecht. Trotse eigenaren van campers, caravans en boten kiezen al jaren voor matrassen op maat van Sgaap die in Nederland worden geproduceerd. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België, maar steeds meer consumenten en zakelijke klanten weten ons uit de omringende Europese landen te vinden. Nieuwsgierig geworden? We helpen je graag verder! De unieke voordelen van Sgaap: - Sterk in extra grote breedtematen en lengtematen; - Levering van alle denkbare afwijkende maten; - Maatwerk wordt in Nederland geproduceerd; - Gratis levering in Nederland; - Gratis montage in Nederland van complete 2-persoons boxsprings; - Laagste prijsgarantie; - 150 Dagen omruilgarantie