Super mooi en nog een 10 voor rolf

Rolf is een prachtige mens,zijn gedicht over de dobbelstenen was super mooi,rolf is iemand die tijd steekt in zijn kopers daarom schreef ik ook terug.kheb al veel dingen besteld op internet enz...maar dit maakte ik nog nooit mee.grts Noël

Geweldige service

Super snelle levering

Ik had een spel gekocht in de stad en daarvan miste 1 van de dobbelsteen ogen. Na contact met de klantenservice moest ik terug naar die winkel waar ik dus 35km voor moest rijden en ook nog parkeerkosten moest gaan betalen. Toen kwam ik op jullie site terecht en voor 40 cent een dobbelsteen echt super goedkoop.. En ook nog de andere dag in huis dus ook nog super snelle levering.

Snel en netjes

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen en alles zat netjes verpakt. De dobbelstenen zaten netjes in een zip lock zakje.

Vlotte verkoop, maar geen enkele service.

Ik had een acht gegeven als jullie de moeite hadden genomen me gerust te stellen op mijn vraag.

Snel, goed, fijne prijs

Dobbelstenen super snel geleverd, zien er goed uit, conform foto, en fijn geprijsd.

Correcte en vlugge opvolging van bestelling!

Correcte en vlotte afhandeling van bestelling! Enig minpunt is bezorging door PostNL, 3 dagen geduurd en eindelijk correct door Bpost bezorgd!

Goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt.

Makkelijk te bestellen!

Bestellen was er makkelijk en de kwaliteit van de dice is goed.

Snel en fijn

Goede kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt

Fijne website, ik kon met mijn kleindochter precies de goede eigenaren bestellen die we nodig hadden. Snel geleverd en keurig verpakt in milieuvriendelijke verpakking, mèt een postzegel .

Geweldige service

Fantastische acties, mooie dobbelstenen tegen een prima prijs en een geweldige service.

Alles snel en compleet geleverd.

Besteld en snel geleverd niets over te zeggen. Maar bestelde een 4 vlak dobbelsteen en kreeg een 12 vlaks dat is wel jammer.

Producten makkelijk te vinden op de website, goede prijzen en snel en goedkoop verzonden

Voldoende keus en snelle levering

Er was voldoende keus en heg werd snel geleverd. De prijs is ook OK

snelle levering, veel variatie mogelijk

veel keuze en snelle levering

Snelst mogelijk verzending, goed verpakt - weinig verspilde ruimte, maar wel veilig. Tip: Zet bij de kleine dice bags een aanmerking dat er ca. 2 hele polydice sets in passen. Klopte voor mij gelukkig, maar is misschien wel nuttige info :)

Goede maat dobbelstenen 16mm, snel besteld en snel geleverd, goede kwaliteit

Goede maat en kleur dobbelstenen 16mm, snel besteld en snel geleverd, goede kwaliteit

Heel erg aangenaam.

Het pakketje was er op de afgesproken dag en ik heb snel een mailtje gekregen over de vraag die ik had. Goede service. Dit zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn op deze site!!

Veel keuze, snelle verzending, gunstige prijzen, wat wil je nog meer?

Super snelle levering en fijne dobbelstenen

snelle levering, voldoet aan verwachting, goede prijs

snelle levering, voldoet aan verwachting, goede prijs

De bestelling en de bestelde artikelen zijn uitstekend.

Duurde een dag langer

Ik had 4 dobbelstenen besteld, maar kreeg er maar 3. Vergissen is menselijk. Een mailtje naar de webshop was genoeg. De volgende dag lag de 4e dobbelsteen op de mat. Goed opgelost!

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel