Reactie van het bedrijf
Recentelijk ontving ik een melding over een onvoldoende beoordeling die je hebt gegeven op onze website via Kiyoh. De beoordeling betreft een negatieve ervaring met betrekking tot een bestelling bij Dobbelstenenshop.nl, waarbij je aangaf dat je niet hebt ontvangen wat er beloofd was en dat er geen reactie is geweest op jouw e-mails.
We willen je allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren. Het is absoluut niet onze bedoeling om onze klanten teleur te stellen of onbeantwoorde vragen te laten. We willen graag alles in het werk stellen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij Dobbelstenenshop.nl.
Echter, tot op heden hebben we geen eerdere e-mail(s) van jou ontvangen over dit specifieke probleem. Dit baart ons zorgen, aangezien we altijd streven naar een tijdige en effectieve communicatie met al onze klanten. Het lijkt erop dat er ergens een misverstand is opgetreden of dat er een probleem is met onze communicatiekanalen.
Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, willen we graag meer informatie van jou ontvangen. Zou je jouw bericht(en) nogmaals willen sturen als antwoord op dit bericht?
Je kunt direct reageren op deze e-mail. We staan klaar om je te helpen en hopen snel van je te horen, zodat we dit probleem kunnen oplossen en je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden bij Dobbelstenenshop.nl.
Met veelzijdige en hartelijke groet,
Rolf van Hoorn