Reactie van het bedrijf
Bedankt voor het delen van uw ervaring en onze oprechte excuses voor de ongemakken die u heeft ondervonden. We begrijpen dat het belangrijk is om uw bestelling tijdig te ontvangen, vooral als het om een cadeau gaat.
We waarderen uw geduld en willen graag enkele kanttekeningen maken met betrekking tot uw opmerkingen. Allereerst willen we benadrukken dat we op 18 december de verzendbevestiging hebben verstuurd en op 21 december een update hebben gegeven over de vertraging die is opgetreden bij PostNL. We begrijpen dat de door ons aangegeven levertijd van 5 dagen is overschreden, en we betreuren het dat uw bestelling pas na 6 werkdagen is aangekomen, met aftrek van alle vrije kerst- en weekenddagen.
Wat betreft het ontbreken van een track and trace-code, betalingsbevestiging en verzendbericht, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We zullen intern onderzoeken waar het communicatieproces is tekortgeschoten en stappen ondernemen om dit te verbeteren.
Wat betreft het telefonisch contact op 21 december (3 dagen na uw bestelling en niet na 1 week) begrijpen we dat de informatie over de vertraging bij PostNL niet voldoende was en dat het frustrerend kan zijn om een cadeau te missen, vooral tijdens de feestdagen. We zullen onze interne processen herzien om de klantenservice te verbeteren en ervoor zorgen dat medewerkers beter geïnformeerd zijn om u in de toekomst beter van dienst te zijn.
Wij willen ook onze waardering uitspreken voor het feit dat u contact met ons hebt opgenomen, en we begrijpen dat het voor u belangrijk is om op de hoogte te zijn van de status van uw bestelling. Het feit dat onze medewerker uw naam en bestelling direct herkende, en hierom niet hoefde op te zoeken of uw bestelling was verzonden, had moeten bijdragen aan een efficiëntere en meer gepersonaliseerde service.
We begrijpen dat andere winkels mogelijk een betere ervaring bieden, en we zullen streven naar verbetering om onze dienstverlening te optimaliseren. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn.