Reactie van het bedrijf
Beste Nick, Bedankt voor je feedback betreffende je recente ervaring met onze producten. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet zo positief was, en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Allereerst vinden we het jammer dat je niet eerst contact met ons hebt opgenomen voordat je je review plaatste. We staan altijd klaar om te helpen en eventuele problemen op te lossen. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang. Om de situatie te begrijpen en te verbeteren, zouden we graag een foto ontvangen van de beschadigde dobbelstenen. Dit helpt ons niet alleen bij het oplossen van jouw specifieke probleem, maar stelt ons ook in staat om onze kwaliteitscontrole te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort incidenten in de toekomst worden voorkomen. Ik wilde even een lichte opmerking maken over het bestellen op vrijdag de 13e, maar laten we zeggen dat het niet echt ons geluksdag was! Ter referentie, hier is je originele bestelling:[Bestelling #54555] (13 oktober 2023)5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Blauw met Witte Stippen 12mm5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Geel met Witte Stippen 12mm5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Groen met Witte Stippen 12mm5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Paars met Witte Stippen 12mm5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Roze met Witte Stippen 12mm5 x 6 Vlakken Dobbelsteen Transparant Licht Groen met Witte Stippen 12mmWe horen graag van je en kijken ernaar uit om dit op te lossen. Nogmaals bedankt voor je feedback en je geduld. Met vriendelijke groet,
Rolf van Hoorn
Rol in Stijl met Dobbelstenenshop.nl
Wishing you a plethora of natural 20s and critical hits!