uitstekend.

uitstekend

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? internet

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijk website, voldoende aanbod en snelle levering.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via via

Fijne winkel met goede voorlichting

Praktijkgerichte mensen en zeer behulpzaam. De service wordt niet direct doorgerekend, maar je komt er graag weer terug!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Goed product snel geleverd. Bedankt!

Snel geleverd goed product goed advies Bedankt !

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Vaste klant

Prima service, snelle levering

De bestelde telescoop werd goed verpakt en compleet geleverd. De communicatie m.b.t. bestelling en levering was prima. Zeer tevreden.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via google zoeken op item

Zoals altijd een uitstekende ervaring.

Wederom een snelle correcte levering. Prima service!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Online

Altijd prima en vriendelijk geholpen. Veel kennis aanwezig bij de medewerkers die ruim de tijd nemen om alles goed uit te leggen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbeveling van anderen

top

altijd zee goed advies

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? website

Uitstekende service en klantgericht

Er wordt niet alleen goed geluisterd naar de wensen van de klant maar nemen ook alle tijd voor je. Ongedwongen sfeer met ruimte voor humor!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Was al bekend adres, internet.

Snel, adequaat en prima kwalitiet

Telefonisch advies gekregen, on line besteld en binnen een dag producten ontvangen. Werkt prima!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bekend van aankoop telescoop, gevonden via internet

Prima ervaring met dit langbekend bedrijf

Concurrerende prijzen, een uitgebreid assortiment en snelle service. Ik ken Ganymedes al ruim 15 jaar en ik heb niets anders dan een prima ervaring met ze.

goede uitleg

Goede uitleg gekregen ,vlugge bestelling gekregen top.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Bestelling keurig op tijd ontvangen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Google

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door een medewerker met veel passie.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via internet

Klantvriendelijk, geduldig en betrouwbaar.

Klantvriendelijk , geduldig en betrouwbaar. De verkopers hebben veel kennis en ervaring. Denken met je mee.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Ik woon vlakbij de winkel

Peter for President!!

Heel goed; beetje ver fietsen, dat wel.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via sterrenkundigen en Rachid

Super vriendelijk goed advies

Fijn om een winkel in te kunnen lopen en alles te kunnen vragen. Alles op voorraad, voor wat ik nodig had.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Van horen zeggen.

Goede service en ondersteuning.

Ik word altijd prettig geholpen in de complexe wereld van astro fotografie.

Geweldig.

Nadat mijn zoon enkele jaren geleden al een telescoop bij jullie had gekocht, was ik zelf toe aan een nieuwe telescoop (ter vervanging van mijn Dobson 200mm) Dus heb ik zelf natuurlijk ook mijn nieuwe telescoop bij jullie gekocht.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? U winkel was bij ons bekend.

Fijne winkel goede uiteg

Fijne winkel neemt de tijd om uitleg te geven en verschillende telescopen te laten zien.

Erg prettig en deskundig geholpen bij de aankoop van mijn NexStar 5 SE

Enige jaren geleden had ik al een bezoek gebracht aan Ganymedes. Toen als doel om een indruk te krijgen wat de mogelijkheden waren en welke voor en nadelen daarbij hoorden. Vorige week werd alle tijd genomen om alles zeer uitgebreid uit te leggen. Tevens werd een goed advies gegeven welke accessoires wenselijk waren. Een goede keuze kunnen maken.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Eerder bezoek en de website.

Grote voorraad, snelle levering

Prima website, eenvoudig te navigeren en men kan snel iets vinden. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Website, in het verleden ook al wat gekocht in de winkel

Super winkel

Paar keer wat besteld en echt de volgende dag in huis jullie krijgen van mij een 10

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Internet

Al meer dan een halve eeuw veel plezier van Ganymedes!

Een fietstochtje vanuit A'dam naar Ganymedes is altijd inspirerend. Ook verzenden van bestellingen gaat super snel.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Interesse in microscopen en telescopen .

Prijs en kwaliteit klopt

Deze telefoonhouder voor op een telescoop dobson messier gekocht. Handig in gebruikt. Makkelijk te bedienen. Snelle service volgende dag geleverd

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via Google site

middeldorpstraat 1