Erg vriendelijk en behulpzaam bij het maken van de juiste keuze Sterrenkijker.

We zijn absolute beginners in de sterrenkijker wereld. De mijnheer die ons heeft geholpen nam alle tijd en drong geen artikelen op. Zeer duidelijke informatie op het beeld scherm in de winkel. We gaan er enthousiast mee aan de slag.

Uitstekend geholpen

Ik had niet de juiste schroeven om bepaalde adapters etc op mijn scope te monteren. Erg goed en vakkundig geholpen in de winkel! En nu alles om de scope op te bouwen

Vlotte levering

Klaar en duidelijke website, eerlijke prijzen t.o.v. sommige andere leveranciers en een bestelling plaatsen is zo gebeurd.

Super deskundige medewerkers, ook omdat ze zelf enorme liefhebbers zijn

Zeer tevreden met het deskundige advies en de communicatie rondom bestelling en levering

Goede uitleg e5c

Goed geholpen en alles uitgelegd etc.

Je voelt je al snel thuis en wil niet meer naar huis!!

Losse sfeer, fijne hulp en meedenkend, tussen al die telescopen en toebehoren!!

Livraison ultra rapide.

Excellent achat. Mon colis est arrivé très rapidement et en très bon état. Un magasin que je recommande à tous.

alle aandacht!

kundig, grote voorraad, aandacht en tijd voor de klant.

Hier moet je zijn voor astrofotografie.

Goede sortering. Deskundig.

Altijd goede service, altijd snel!

Ik ben al 30+ jaar klant bij Ganymedes. Service, snelheid en het meedenken over je luxe probleem is geweldig.

Ben wel te spreken over de service die is top.

Heb zeer goede ervaringen.

Altijd goed overleg mogelijk.

prima geregeld

ik had bij de bestelling aangegeven dat ik het kwam halen......om verzendkosten te besparen. Wie schetst mijn verbazing dat het opeens gebracht werd in 2 dagen? Wel leuk, maar nu heb ik nog de winkel niet gezien....

Enkel ervaring met online bestelling: snel geleverd, goed en veilig verpakt. Prima service dus!

Denken met je mee

Plezierige omgang met klanten. Denken met je mee. Top zaak

Tevreden klant

Ik had in eerste instantie een andere telescoop besteld, maar die bleek helaas niet op voorraad. Het bedrijf heeft een uitstekend alternatief aangeboden, die ik nu met veel plezier gebruik.

In 1 geval een erg makkelijke oplossing gekozen.

Er is zijn 2 knoppen op mijn 8 inch telescoop om de buis op de zwaluwstaartdragen vast te zetten. De onderste knop zit in de weg om de telescoop goed uit te balanceren. Oplossing van Ganymedes: Laat de die ene knop toch weg............

Professioneel en behulpzaam

Top zaak! Staan altiid klaar voor het juiste advies en eventuele hulpvragen.

Duidelijke site

Ik heb 2 dagen geleden wat assosoires besteld voor mijn telescoop en de site was duidelijk en kon alles snel vinden. Vandaag komt het pakketje binnen. Dus ook snelle levering.

gewoon prima, vriendelijk en niet opdringend.

Eerst gebeld om een product weg te leggen, bij aankomst was dit ook gedaan. klein winkeltje waar je rustig kan kijken en uitproberen. vriendelijke verkoper.

Op en top

materiaal in voorraad en levering zoals vermeld binnen de 3 dagen Zou eens tot daar moeten geraken

Tp service en kennis van zaken

Snelle service en top materiaal

ASI mini en AEF

Ruime voorraad en snell levering voor de juiste prijs. Wat wil je nog meer?

Very professional

Item was backordered and took a little longer than usual to arrive, but communication on the vendor’s side was smooth.

Prima klantviendelijke service

Ondanks een foutje bij de verzending is het gewenste product toch snel geleverd door het meedenken en het adequaat handelen van de klantenservice. TOP

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen