Heel goed advies op maat

We zijn echt beginners en kregen goed advies over onze eerste telescoop waar we ook onze mobiel met een bijbehorende app bij konden gebruiken.

Makkelijk en snel

Professionaliteit en vriendelijkheid, alles in één.

Zondagavond artikelen besteld (waren op voorraad), dinsdag de spullen in huis. De zending was degelijk verpakt en ik ben via mail prima op de hoogte gehouden van de afhandeling van de bestelling. Erg blij met m’n nieuwe ZWO AM5 montering!

Altijd een vertrouwde plek voor goede adviezen en informatie en uiteraard ook voor uitstekende producten.

Goed geholpen en tevreden met het product

Optimaal geregeld.

Ga zeker vaker iets bestellen als ik wat nodig heb voor de sterrenkunde.

Goede producten voor een scherpe prijs

Bestellen is eenvoudig en snel geregeld. Er is goed advies als je dat nodig hebt en het belangrijkste is dat er veel op voorraad is en je de spullen dus ook werkelijk snel krijgt.

Ben zeer tevreden.

Keurig geadviseerd met het aanschaffen va een telescoop.

Ik ging met een open vraag naar Amstelveen, nadat ik eerst online het een en ander had uitgezocht. Ik werd er keurig geadviseerd, niet opdringerig, goed luisterend wat ik wilde en daarbij tot de juiste keuze gekomen.

geweldig

de bestelling is in goede orde en op tijd aangekomen dit verdient de waardering van vijf sterren

Goede uitleg en goede dienstverlening

Betrouwbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Gewoon goed en betrouwbaar

Alleen maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf.

Heel kundig en geduldig geholpen

Een nieuwe telescoop uitzoeken is een moeilijke keuze. Ondanks goede voorbereidingen was de keus in de winkel toch nog lastiger dan ik dacht. Geduldig legden ze alle voordelen en nadelen uit zonder ook maar een moment van ongeduld. Dat voelde heel fijn en dank daarvoor.

Goed en betrouebaar

Snelle levering van een goed produkt.

Vlot afgehandeld

Goed afgehandeld, alles is gegaan zoals het hoort.

Mijn tweede telescoop hier gekocht

Om te beginnen vind ik het een heel fiijn winkeltje en wel om het volgende; het is kleinschalig, de sfeer is er huiselijk, het personeel is al wat ouder en hebbenbzeer veel ervaring en enthaussiasme betreft astronomie en ze hebben zeer veel peoducten en kennis in huis. Het is in een heerlijk oudewets hollands pandje en de sfeer is er ook gezellig. Ik heb in medio 2016 mijn eerste telescoop hier gekocht. Een Celestron Astromaster 90 EQ refractor en later nog wat oculairs en andere accessoires. Nu mijn tweede telescoop, een spiegel telescoop, de Celestron 127 EQ. Ook een telescoop voor de beginnende tot al wat ervaren hobby astronoom. Deze gekozen omdat ik nu moet gaan leren hoe ik de spiegeltelescoop gebruik en omdat hij cmpacter is dan de Astromaster 130EQ. Ook heeft de Powerseeker een langer brandpunt van 1000mm door de ingebouwde barlowlens. Tevens behoud ik de zelfde vergrotingen met mijn huidige oculairs. In de toekomst koop ik er nog wel een reducer bij zodat ik de lichtsterkte kan verbeteren. Ik ben goed geholpen en het is een mooie telescoop om naast onze planeten ook de hemel betreft nevels e.d. te leren kennen.

Fijne winkel met zeer deskundig peroneel

De winkel heeft een groot assortiment. Je voelt je welkom. Het personeel heeft alle tijd voor je.

Vriendelijke medewerkers

Zeer bekwaam personeel! Weten waarover ze praten en kunnen dit uitstekend en begrijpelijk overbrengen, ook aan de minder ervaren mensen.

fantastic willingness to help

went on saturday, and got a fantastic service recommendation were good, and took all of them

product is snel verzonden en bezorgt keurig verpakt .

Top service en goed overleg voor de aankoop!

Zeer fijne service, er wordt de tijd voor je genomen en alles is super transparant. Ik koop al enkele jaren vrijwel al mijn spullen bij Ganymedes en alles is altijd top geregeld.

Fastest delivery for astro gear !

Living in Belgium, there isn't much choice for astro gear. It's either, France, Germany or Holland. When I order on Ganymedes, I always get my stuff 2 days later. Love it !

Very prompt service.

I ordered several items that were backordered and as soon as the items came back into stock they were shipped immediately to me.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen