Immediately fixed a PostNL issue

I ordered a cable from Ganymede. PostNL claimed they put that cable in my mailbox. That was false. When I informed Jeroen at Ganymede about this, and presented screen shots of the PostNL emails, he immediately shipped a replacement cable. This is just one more time when the folks at Ganymede have really supported their customers - ME.

Heel attent

Ik had een filter besteld, Echter de verkeerde werd aan ganymedes geleverd. Mijn besluit hem dan toch te nemen Resulteerde in een korting op het filter. Super

Goede voorlichting

Goede uitleg en advies gekregen voor de eerste aanschaf van een telescoop. Alle tijd genomen om ons een goed beeld te geven van wat mijn zoon nodig heeft om te beginnen met zn nieuwe hobby.

Very good service

They shipped everything really fast. Already ordered few times. Never had any problems.

snel geleverd

Makkelijk bestellen en opnieuw snel geleverd, netjes verpakt.

Altijd behulpzaam

Uiterst vriendelijk en vakkundige service.

Powertank besteld, maar de verkeerde gekregen. 1 belletje en de goede werd gelijk opgestuurd. Volgende dag netjes binnen gekregen. Daarna de oude weer teruggestuurd en de verzendkosten netjes teruggestort gekregen. Netjes afgehandeld. Bedankt Ganymedes

Kwaliteit en klant centraal, daarnaast zeer betrouwbaar!

Ben al jaren klant bij Ganymedes, soms via de webshop maar ook vaak richting de winkel. Ze zijn zeer kundig, uitermate vriendelijk, en de klant staat gewoon centraal. De kwaliteit van het materiaal is erg goed, en mocht er een keer iets fout zijn, dan krijg je op hun initiatief gewoon een nieuwe. Voor mij geen andere!

Prima bedrijf

Het product is netjes aangekomen. Op tijd. Voor wat betreft het product zelf moest er wel gereedschap aan te pas komen om de telescoop in elkaar te zetten. Duidelijk Chinese makelij die niet is gecontroleerd

Ongelofelijke service van dit bedrijf!

7 maanden geleden blies ik het moederboard op van mijn Celestron CPC telescoop. Bij een winkel in de buurt een order geplaatst, maar dat schoot niet op. Maanden gingen voorbij. Uiteindelijk bij Jeroen van Ganymedes terechtgekomen na wat omzwervingen die zonde van de tijd waren. Jeroen heeft uiteindelijk een moederboard uit een telescoop gehaald die bij hen in de verkoop stond en in mijn telescoop geplaatst. Ongelofelijke service dus! Ik ga nooit meer ergens anders voor mijn astro artikelen.

Meedenkend en vriendelijk.

Ik heb een jaar geleden een telescoop gekocht (Celestron Starsense 102) en daar veel plezier mee gehad. Helaas is het statief van de Celestron kapot gegaan maar kon ik deze zonder problemen inruilen. Ik heb een nieuw statief gekocht, een oude telescoop ingeruild en daar een nieuwe voor gekregen voor een zeer schappelijke prijs. Zoals ik gewend ben, werd er goed met mij mee gedacht en heb ik een prima deal gemaakt met de heren. Een topwinkel!

Primabegeleiding bij aankoop. Prettige sfeer.

De tot op heden door mij bestelde artikelen zijn keurig op tijd afgeleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.

perfect ! Filter has arrived today

many thanks guys ! nice job , good contact and fast shipping ... and naturally a discount price !! many thanks from Italy regards Sandro

versassend

dit is nu al de derde keer dat ik probeer mijn waardering aan te geven doormiddel van de sterren score. het product ziet er prima uit, en is al gemonteerd aan mijn Bresser kijken.

Bestelling is snel en prima verwerkt

Bestelling is keurig verwerkt. En eerder dan verwacht bezorgt

Snelle en correcte levering

Zeer concurentiële prijszetting gemakkelijk om te bestellen snelle levering mooi ingepakt

Altijd zoals beloofd

Snel en adequaat. Bezorging gied geregekd.

Alles snel geregeld

Ik heb ooit mijn eerste telescoop gekocht bij Ganymedes. Daar heb ik een hele lange tijd veel plezier mee gehad. Het was echter tijd voor een upgrade. Ik hoefde niet lang te zoeken om bij Ganymedes uit te komen. De eigenaar weet waar die het over heeft, de webshop is netjes, de betalingsmogelijkheden zijn perfect en het assortiment is groot. Ik raad het iedereen aan om hier zijn telescoop te halen

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Goede uitleg in een groot assortiment

Heel goede ervaring!

Omdat ik sinds 1981 Sterrengids (Stichting De Koepel) ontvang en dus ook al heel lang de reclame van Ganymedes zie, heb ik na een lange tijd toch besloten om een goede kijker te kopen. Ik heb tot nu toe alleen naar de maan gekeken, de sterren komen nog als de hemel weer wat helder wordt. Wat ik mis is een goede Nederlandse gebruiksaanwijzing, maar moet ik nog naar zoeken.

Prima prijzen en snelle, betrokken service!

Of je nu op bezoek komt in de winkel of besteld, de service is top!

Goede en snelle service

Zaterdag gebeld, goed advies gekregen, dinsdag pakketje in huis.

Snel en goed

middeldorpstraat 1