Soepel verlopen

Heldere en praktische informatie op de site in combinatie met prettige filters sturen je naar de goede keuze.

Artikellen zijn meestal voorradig, correcte en snelle levering. Er wordt goed gecommuniceerd over de status van de bestelling. Altijd goed advies.

Snel, betrouwbaar

Meerdere malen nu artikelen besteld bij Ganymedes, de leveringen zijn prompt en spullen zijn nieuw. Prima

super snelle levering

Super service

Service als geen ander goed geholpen.

Heel fijn geholpen, goed advies

ze hebben mij geholpen een leuke telescoopset bij elkaar te zoeken, en zijn hem komen brengen zodat ik op tijd een cadeautje kon geven. echt heel tof!

goede prijs/kwaliteit

Ik zocht een nieuw oculair en nevelfilter. Bij Ganymedes kwalitatief goede filter en oculair kunnen kopen voor een schappelijke prijs. De bestelling kon makkelijk gedaan worden. Ik had nog een aantal vragen die snel en deskundig afgehandeld werden. De bestelling werd snel en zonder beschadiging door DHL afgeleverd.

Super alles heel snel geregeld en afgeleverd.

Koop hier rustig en zeker uw instrument plus dat de levering en verpakking keurig waren verzorgd.

Altijd betrouwbaar

Ik heb meerdere telescoop onderdelen van Ganymedes gekocht zonder issues. Ze zijn vriendlijk en ik vind hun professionele kennis is op hoog niveau.

Ben pas sinds een paar maanden klant maar ervaar een ongekende graad van service en meedenken.

Al diverse zaken aangeschaft. Soms een verkeerde keuze gemaakt waarbij dan alsnog word meegedacht bij Inruilen etc. Ik ervaar een hoge service graad van een echt familiebedrijf.

Geen opmerkingen

Betrouwbaar

De informatie van de Webshop is up to date en betrouwbaar. De voorraad informatie geeft de werkelijke situatie weer; dat is voor sommige webshops wel anders is mijn ervaring. Tenslotte, en dat is niet minder belangrijk, zijn de prijzen zeer concurrerend!

Ruime keuze en vriendelijk geholpen

Mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Ik ben vriendelijk geholpen. Personeel denkt met je mee en loopt niet te pushen voor verkoop. Daarnaast hebben ze lekkere koffie .:-)

Mooie winkel, vriendelijke mensen en goed advies. Ruime openingstijden.

Het enige wat echt tegenviel was het weer na de levering /// ;)

Op de eerste mail, betreffende de levertijd van een Hyperstar nam Ganymedes niet de beloofde actie. Na mijn tweede mail kwam er wel een actie op gang en kreeg ik een levertijd en een prijs van de door mij gewenste configuratie door. Hiermee besloot ik de Hyperstar te bestellen. De levertijd bleek correct en de communicatie verliep verder voorspoedig.

Goed en snel

De bestelling is correct en met zorg ingepakt en snel geleverd.

Compétence et professionalisme, grande reactivité

Mes interlocuteurs m'ont aidé à choisr mon matériel, ils étaient au courant des differentes versions existantes. Ils m'ont soutenu alors que mon colis n'arrivait pas (en France). Tres grande réactivité (reponse rapide aux emails).

Prima service, prijs/kwaliteit en aftersale

Ganymedes is zakenkundig en geeft eerlijke adviezen bij aankoop . Daarnaast hanteert zij een goede prijs/kwaliteit. Ook de aftersale is prima. Onder de tevreden klanten zijn vele leden van Sterrenwacht Almere.

De kijker is super, de bezorging slecht

We hebben een supermooie sterrenkijker bij jullie besteld. Deze werd bijzonder snel verzonden. Echter is jullie bezorgpartner Dpd superslecht bevallen. Ze hebben het bestelde bij de buren in de tuin gedumpt. Met de melding via mail dat het pakket was afgeleverd. Heel slordig. Gelukkig was het door jullie goed verpakt en heeft het de buitenlucht overleefd

Snelle levering. Goede prijs.

Veel kennis en snelle goede levering

Laatst een mooie tas voor de telescoop besteld en was snel hier en goed verpakt. Site is duidelijke en je krijgt wat er staat. In de winkel zelf ook altijd goede service.

Er is veel keuze en snelle levering.

Zoals boven is er veel keuze en snelle levering maar reageren op emails kon wat beter.

Uitstekende service

Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Dit werd prima opgelost.

Goede deskundige en snelle service

Had een probleem met mijn telescoop montering. Na mail contact en foto's gestuurt te hebben kwam ze direct met een mogelijke oplossing, mocht dat niet gaan werken kon ik altijd langs komen om er naar te laten kijken.

Zeer goed en deskundig geholpen

Het was mijn eerste kennis making en was zeer tevreden en kom graag nog keer terug

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen