Beste plaats voor een echte telescoop met uitleg

We zijn (op aanraden van de experts van onze sterrenwacht) naar Ganymedes gegaan voor advies en evt. aanschaf van een telescoop (sterrenkijker). We moesten er een flink stuk voor rijden, maar de kennis die daar paraat is was zo welkom. Ze kunnen op simpele Jip- en Janneke taal (voor beginners of kinderen) òf juist heel diepgaand uitleggen wat de verschillen zijn tussen de verschillende telescopen. Stellen de juiste vragen (en luisteren ook goed naar het antwoord) om je verder te helpen. Je bent ook na aanschaf altijd welkom met vragen. Deze zaak levert nog Service met een gouden strik er omheen. We komen zeker nog bij hen terug voor Filters en andere zaken. Maar nu eerst… bekijken wat we nu al kunnen zien.

Beste plaats voor een echte telescoop met uitleg

Beste plaats voor een echte telescoop mèt uitleg

Betrouwbaar

Asiair Plus besteld bij Ganymedes. Geleverd binnen drie dagen. Behalve de scherpe prijs vind ik de betrouwbare info op de website mbt. de beschikbare voorraad een pluspunt, dat is bij sommige leveranciers wel anders!

Top Service!

Top winkel en top service met concurrerende prijzen en mensen die weten waar ze over praten. Zeldzaam.

Top winkel en top service!

Service met een hoofdletter S. Mensen die precies weten waar ze het over hebben. Zeldzaam.

Hulpvaardig en deskundig advies

Helaas was ik niet in de gelegenheid om persoonlijk naar de winkel re komen. Via mail uitgelegd wat ik zocht waarop ik daar een voorstel van hun kreeg wat helemaal paste wat ik precies zocht.

prettig en goed geholpen

fijne winkel ,goed geholpen prettige mensen , als leken zijn we goed geholpen voor een fijn beginners cadeau aan onze kinderen , ps.( boven de 50 )

Behulpzaam

Redelijk lang moeten wachten op het bestelde stuk. Blijkt dat een minimumorder nodig is om bij celestron aan te kopen waardoor geen levering kan plaatsvinden. Jammer dat dit nergens op de website staat. Contactpersoon was echter enorm behulpzaam om een oplossing aan te bieden.

Ook nu weer alles goed gegaan en binnen 3 dagen bezorgd. Top geregeld jeroen Nico

Keine Ware erhalten

Ich habe noch kein Paket erhalten

Geweldige informatie, goede service en uitstekende communicatie.

Geweldige informatie, goede service en uitstekende communicatie.

Goed advies!

wordt nooit geleverd zonder te informeren

Ik bestel een kado ruim 3 weken voor de benodigde datum via ganymedes. Krijg netjes een bestelbevesting. Na ruim 2 weken heb ik nog niks ontvangen dus vervolgens geinformeerd hoe het ermee staat, 4 dagen daarna pas een reaktie. Er blijkt nog niks mee gedaan te zijn omdat ze op meerdere orders wachten om de verzendkosten laag te houden. Zou wel netjes zijn als ze mij daarover hadden geinformeerd zodat ik op tijd actie kan ondernemen en iets anders had kunnen bestellen. Nu heb ik ineens 4 dagen van te voren geen kado en wordt het krap.

Top.

Snelle en correcte levering.

Very easy and fast

Easy to order and delivery was very fast.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen