Een hele fijne winkel. Per mail heb ik contact gehad met Jeroen. Hij heeft mij via de mail geadviseerd. De betaling en verzending liepen heel soepeltjes en we hebben de telescoop goed verpakt geleverd gekregen.

personeel met kennis

Zeer tevreden over de producten en de service

Uitstekende kennis, kunde en advies.

Ik ben uitstekend geadviseerd door mensen met goede kennis en ervaring. Daarnaast is heel praktisch meegedacht op tijdige leveirng ivm dit verjaardagscadeau. Top en complimenten!

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Als beginner dankzij goed advies gevonden wat ik zocht

Als beginner wist ik niet wat er allemaal was en ik wilde niet af hoeven gaan op websites. Dankzij goed advies en een breed assortiment zat ik dezelfde avond al naar de manen van Jupiter te kijken. Ik ben heel blij met de aankoop en kijk er naar uit om terug te komen voor meer spullen als ik meer wegwijs ben in het sterrenkijken.

Als gewoonlijk gewoon goed

Goede bedrijf, winkel, laatste is zeker voor iemand die begint van groot belang voor goed advies in overeenstemming met je budget.

Snel met duidelijke informatie

Duidelijk antwoord op mijn vraag. De vraag om het te versturen zonder dat je aan de doos ziet waar het van komt ivm dat het een kado is is aan voldaan. Snelle verzending en bedrijf wat bezorgd geeft heel specifieke bezorgtijd wat prettig is.

Vriendelijke en vooral heel correcte service.

Goede kwaliteitsvolle producten en bovenal goede ondersteuning bij eventuele problemen.

Zeer goed!

Goede en correcte info, hoge klantvriendelijkheid, snelle levering

Goede telescoop

Aardige mensen aan de telefoon

Had wat vragen voordat ik een Celestron Power Tank kocht van Ganymedes. Werd prima geholpen aan de telefoon. Kan alleen geen 5 sterren geven aangezien ik de Power Tank zelf nog niet heb kunnen testen (gezien het huidige weer)

Goed en snel geleverd

Mijn bestelling was al na een uurtje opgepakt en afgehandeld. Pakket is netjes verpakt.

Nette service en snel geleverd.

De volgende upgrade van de telescoop bestel ik hier.

Zeer goede service

Na het plaatsen van mijn bestelling. Werd ik telefonisch gecontacteerd vanwege een product dat niet in stock meer was, hoewel op de site stond van wel. Er werd snel een alternatief aangeraden zodat deze mee kon verstuurd worden.

De bestelling is in goede orde aangekomen

is uitstekend

Very professional service.

Very friendly, a coffee while you wait and very professional service.

Vlot geholpen

Snelle reactie op gemailde vragen,snelle bezorging van aankoop,goede prijs

Voor herhaling vatbaar...

Prima astro shop!

Alles snel geleverd en met concurrerende prijzen.

Top service !

Clear and prompt communication.

Gewoon goed

Je krijgt wat je vraagt, niet méér, niet minder. Zo heb ik 't graag.

Zoals het hoort

Al jaren getwijfeld om een telescoop te kopen. Even binnengelopen in Amstelveen. Online al wat uitgezocht maar dankzij goede adviezen en uitgebreide informatie over de voor- en nadelen van elk type toch een ander model gekocht.

Hier heeft men de kennis en adviseert je graag.

Mijn bedrijf als het gaat om de kennis en assortiment voor de telescoop.Als je er niet uitkomt bel je even voor advies en je wordt er prettig geholpen desnoods wordt er even iets gepast en je krijgt dus dat wat je zoekt.Vriendelijke gasten.

topwinkel

Ik heb uitstekende ervaringen met Ganymedes. Ze geven persoonlijk advies en reageren steeds vlot en accuraat op vragen (en ook niet te summier om er zich snel van af te maken). Ze gaan vriendelijk en respectvol om met hun klanten, je hebt niet het gevoel dat je een nummer bent. Ook de leveringen van Nederland naar België zijn steeds zeer vlot gebeurd en telkens zonder schade. Ik heb ook de indruk dat ze alleen zaken verkopen waar ze zelf achter staan. Een verdiende 5 sterren! Please doe zo voort.

Goed geholpen het product wilde ik donderdag ophalen en lag maandag al klaar. Onverwachts kon ik het voor mij zelf toch eerder ophalen zeer tevreden over de communicatie. Wordt Altijd goed geholpen.

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen