Hele goede service

Altijd heel vriendelijk en deskundig advies

Mooie telescoop, maar duurde wel erg lang..

Telescoop besteld die volgens website op voorraad was.. Na ruim week gebeld, bleek er niet meer te zijn. Kan gebeuren.. Zou een ander model opgestuurd worden. Na ruim week weer gebeld, bleek deze ook niet op voorraad. Al met al na ruim 2 weken alles, binnen. Wel top telescoop!

Altijd goede service en goeie prijzen

Advies komt via mail … prima technisch meedenken.

Super winkel

In 1977 bracht ik mijn eerste bezoek aan Ganymedes. Het bleek zeker niet het laatste te zijn geweest ... Nu, 45 jaar later, blijkt eens temeer hoe men met zijn tijd is megegaan. Daar waar menig bedrijf de afgelopen decennia het loodje heeft gelegd, heeft Ganymedes kans gezien om zich op allerlei fronten te vernieuwen. Was gisteren in de winkel voor het ophalen van een Off-axis guider. En dan valt het gelijk weer op: daar waar anderen al snel de kassa laten rinkelen, neemt men hier nog de tijd om iedereen van de nodige adviezen te voorzien. Kortom: kundig personeel, betrokken bij onze hobby en eerlijke adviezen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Met recht dé telescoopwinkel van Nederland.

super

Ging langs om info te krijgen over levertijd van een Evolution 8". Had veel negatieve berichten gelezen of forums. Ze hadden een complete set op voorraad die ik meteen kon kopen. Ganymedes heeft er nog een filter set bij gedaan. De zaak voor telescopen en toebehoor in NL.

Top spullen deskundig personeel

Een geweldige Swarovski kijker aangeschaft, zeer blij mee

Problem Solved

I realised I had ordered the wrong filter. Ganymedes saw my mail and corrected it before delivery avoiding the need to retun the wrong one.

Geen commercieel verhaal, gewoon eerlijke informatie

Onlangs ben ik lid geworden van een sterrenkundige vereniging en heb ik bij collega leden informatie ingewonnen voor de aanschaf van een telescoop. Er zijn weinig internetzoekacties nodig om bij Ganymedes in Amstelveen terecht te komen. Bij een eerste bezoek had ik mij voorgenomen geen aankoop te doen en heb dat ook verteld. Toch zijn al mijn vragen uitgebreid en naar tevredenheid beantwoord. Ik heb goede adviezen gekregen en mijn uiteindelijke aankoop, een week later, heb ik goed geïnformeerd en met overtuiging kunnen doen. Daar kan een webwinkel niet tegenop!

Ik ben tevreden over het tegengewicht met losmandy klem die ik hier besteld heb,ik kon op de site meteen zien of die op voorraad was. Ik hoefde dus niet lang te wachten om hem in gebruik te nemen.

Super service

Nadat er een technisch probleem was met mijn 10 maanden eerder gekochte camera, werd deze door Ganymedes meteen omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Goede uitleg op de site, snelle levering

Helder en snel

Zeer snelle levering en deskundig advies

Mijn vragen over de ASI2600 MC werden snel en deskundig beantwoord.

Heb de winkel al een tijd in het vizier en wist het van tevoren: van een bezoek ga ik blij worden!

Op de valreep, vlak voor vertrek naar een bijenteeltproject in Uganda besloot ik om toch een microscoop mee te nemen. Voor stuifmeelonderzoek in honing. Een belletje op vrijdagmiddag, positief antwoord, er staat er 1 in de winkel. Ter plaatse waren er 2 die in het budget pasten. Mooie aanbieding, goede uitleg en demonstratie. Accessoires voorradig. Mede namens PUM, stichting BeeSupport en de imkers in Soroti, Uganda: bedankt!

Gewoon een hele goede winkel!

Ganymedes is al jarenlang een begrip onder (amateur)astronomen en dat is niet voor niks. Prima advies, goede prijzen, gewoon uitstekend.

Goed advies, kundig ook.

Ik kwam een stel oculairen kopen. Samen met de verkoper gekeken naar wat mogelijk was voor mijn telescoop. Inmiddels zijn alledrie de oculairen uitgeprobeerd en het advies blijkt perfect te zijn geweest! Bedankt Ganymedes!

Correcte en zeer behulpzame leverancier.

Correcte en zeer behulpzame leverancier. Deze is steeds bereid tot extra hulp wanneer zorg en/of onderhoud na verkoop nodig is. Gewoonweg een zeer betrouwbare partner.

Service is prompt en persoonlijk

Na telefonisch overleg en bestelling werden de astrocamera en nog enkele accessoires de volgende middag meteen al thuisbezorgd.

Altijd weer een goede ervaring. Topdealer.

Koop af en toe dingen van william optics bij Ganymedes. Ze hebben een goede stock daarvan, en snelle levering.

Goede service, goede adviezen en goede producten

Aan te bevelen!

Teleurstellend!

In juni telescoop gekocht. De eerste verkoper droeg me over aan de 2de verkoper. Die was erg twijfelend in zijn optreden. Moest zelf vragen om de spullen. Daarna wachten op beloofde nalevering waarvan me verzekerd was dat deze zou gebeuren. Vervolgens maar zelf gebeld waar deze bleef. 1 september een mail gestuurd, werd niet beantwoord. Een week later maar gebeld. Weer de wijfelende verkoper aan de lijn. Kon mijn vraag niet goed beantwoorden. Op eigen initiatief toch maar een bestelling gedaan. Al met al een teleurstellende ervaring bij dit bedrijf...

Uitstekend...

Uitstekend...

Prima , veel op voorraad

Ik ben naar de winkel geweest en goed geholpen. prima.

Ze nemen goed de tijd voor jou als klant.

Ik ben zeer deskundig geholpen ze nemen lekker de tijd voor je en adviseren zoals het hoort met passie en kennis. Als je een telescoop, verrekijker of toebehoren nodig hebt moet je hier zijn.

Goede service en snel bezorgt!

Het bestellen was makkelijk en de service ook. Alles was duidelijk vanaf het begin.

Asiair

Rapide et efficace. Envoi soigné