Telescoop

Werd telefonische goed geholpen ook veel info gekregen, bestelling werd snel geleverd. Alleen telescoop beviel ons echter niet. Beste is naar de winkel te gaan. Vriendelijke groet,

Ongecompliceerd, snel en de prijs klopt!

Ongecompliceerd, snel en de prijs klopt! Ook de verzending naar het buitenland was volledig probleemloos. Top Ganymedes!

Top !

The product I was searching for was out of stock in every of my usual stores. There were some left at Ganymedes and got it in 3 days even though I'm not located in Holland.

superb

Ik heb per e-mail een product besteld dat op dat moment niet op voorraad was (Vixen 2.1×42 Wide Field Verrekijker). Ik werd snel op de hoogte gebracht toen het product in hun winkel arriveerde. daarnaast had ik nog andere vragen over andere producten die vriendelijk werden beantwoord (allemaal in het gezelschap van een kopje koffie natuurlijk). Ik koop liever andere producten van hetzelfde bedrijf. Ganymedes thumb up!

Snelle levering,netjes verpakt.

Eind mei een camera besteld, via Ganymedes, bij Altair. Door problemen met levering van onderdelen bij Altair duurde het tot half augustus eer ik de camera mocht ontvangen. Tussendoor regelmatig op de hoogte gehouden door Ganymedes, zodat ik wist wat er gaande was.

Excellent

Prettig winkelen, goed verpakt/verzonden, fijne klantenservice

Snel verzonden, goed verpakt. Onderdeel leek in eerste instantie defect maar kwam omdat ik een niet toereikende voeding had gebruikt (niet meegeleverd). klantenservice stelde gelijk voor om een nieuw onderdeel te sturen maar was gelukkig dus niet nodig.

correct en snel

correcte goedkopere en snelle afhandeling

geweldige service

Een telescoop gekocht, Binnen 2 dagen geleverd. Een onderdeel ontbrak, na een telefoontje werd deze de volgende dag nageleverd. Top!

quick delivery

quick delivery, article as described, no issues.

Een winkel waar je deskundig en vriendelijk wordt geholpen!

Meer dan 40 jaar geleden kwam ik, vanuit Friesland, voor het eerst bij Ganymedes terecht en heb toen mijn eerste oculair van 25mm aldaar gekocht. Sinds 2003 woon ik in Amstelveen en kom weer bij Ganymedes. Mijn 8" Celestron CPC Kijker en alles wat erbij hoort heb ik daar gekocht! Dit alles naar volle tevredenheid bij een winkel die dichtbij is en waar je vriendelijk en deskundig wordt geholpen!

perfect

excellent service

deskundig,klantvriendelijk, snelle service: wat wil je nog meer!

Zie boven

Goede omschrijving en service

Ik heb daar vroeger best wat producten gekocht voor mijn astrofotografie. Laatst nog een vraag gestuurd per mail over een product en ze gaven al snel antwoord. Deze winkel is een aanrader als je met astrofotografie wilt beginnen.

Uitstekende service

Regelmatig bij deze website besteld en vaak binnen 1-2 werkdagen in huis. Vragen via de mail worden ook binnen 24 uur beantwoord. Kortom uitstekende service

Prima,maar dat is als ook bij mijn andere aankopen bij Ganymedes

Ik heb mijn hele william optics 120 fuorostar telescope met ioptron cem40 mount gekocht bij Ganymedes. Ook alle accesoires. Vooral de adviessession van 5 uren door Paul was een fijne ervaring. Ganymedes is voor mij 250 km weg maar absoluut een aanrader

Uitstekend geadviseerd

Recentelijk een nieuwe verrekijker gekocht. Uitstekend geadviseerd in de aankoop daarvan.

Ganymedes is een echte telescoopspecialist! Super service en uitstekend advies!

We wilden graag voor het gezin een goede telescoop aanschaffen om vooral de maan en de planeten te kunnen observeren. Aangezien je als leek door de bomen het bos niet meer ziet online zijn we naar de winkel van Ganymedes in Amstelveen gegaan. Dankzij het praktische advies bij Ganymedes hebben we nu een handzame telescoop, waarmee we uitstekend kunnen observeren. Bijkomend voordeel is dat we nu gekozen hebben voor een doorkijk model zodat we naast de hemel ook goed naar de natuur op aarde kunnen kijken. Super aanrader!

Veel ervaring en goed advies

Goed advies en ze zijn erg vriendelijk

Ik kom er al geruime tijd en word altijd goed geholpen, de mannen van Ganymedes denken mee en nemen de tijd om je van een goed advies te voorzien. Je mag altijd je vragen stellen en de kwaliteit van producten is uitstekend. Een aanrader voor zowel de beginner als expert

Bestelling was goed verpakt en zoals belooft binnen 3 dagen geleverd.

Zeer correcte service!

De leveringstermijn voor mijn product bedroeg 1-3werkdagen en inderdaad de zondagavond besteld en de dinsdagmiddag reeds geleverd van Nederland naar Belgie!

Kundige en vriendelijke service!

Een vertrouwd bedrijf met kennis van zaken

De winkel bezocht ivm de aanschaf van een Celestron 180mm Maksutov cassegrain. Had ook nog wat accessoires nodig, die bleken allemaal op voorraad. Bedankt voor het meedenken Jeroen!

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen