snel, goed verpakt, goede uitleg op de site

prima service, goeie uitleg

Verzenden niet zoals gewenst

Ik had via de mail gevraagd of het verzonden kon worden op dezelfde dag als bestellen, dit zou geen probleem zijn via postnl, maar geen garantie dat dit ook de dag erna verzonden werd. Pas dinsdag ontvangen via dpd, op de mail werd geen reactie gegeven of het verzonden was. Producten zijn prima en niks mis mee, verpakking ook goed.

Uitstekend verzorgd.

Eerst een I.optron Skyguider Pro gekocht waar ik betreft de werking niet gelijk uitkwam. Hiermee al uitstekend geholpen. Om de set te verbeteren een Williams Basemounth aangeschaft die ik de dag na bestelling plaatsen kon. Blij mee en nog lang niet klaar bij Ganymedes.

Betrouwbaarheid zeer goed

Geen minpunten op de service doe zo verder

Amazing experience

Very fast and friendly service and perfect communication in English.

Alles weer perfect

Woensdag een mooie bestelling gedaan en goede prijs afgesproken en vrijdag was alles bezorgd. Gewoon perfect!

Goed en snel

Ik had een ZWO ASI 120 mini besteld. Is snel en prima bezorgt. Ook voor een goed prijs.

Zeer goed.

Prima en vakkundig service.

Snelle levering en scherpe prijs

Kan er kort over zijn. Was de goedkoopste, bestellen was makkelijk. Direct verstuurd. Niks te klagen.

deskundig en vriendelijk advies, nette prijs, goed product, snelle verzending

Vijf sterren voor: deskundig en vriendelijk advies, nette prijs, goed product, snelle verzending

Deskundig advies. Snelle levering.

Ganymedes levert deskundig advies en reageert snel op vragen. De levering van mijn order was snel. Een fijne partij om zaken mee te doen.

Uitstekende online service

Goede informatieve website met alle praktische informatie die wij als beginnende amateurs nodig hadden. Snelle en foutloze bezorging.

Voortreffelijke service

Geen moeilijk gedoe, maar constructief meedenken met de klant

Snel, professioneel en vriendelijk

Had telefonisch contact. Gaf aan wat ik zocht, binnen 5 minuten mail met 3 links binnen. De dag er op alles in huis!! Chapeau!!

Prima winkel met een groot assortiment en een prima service!

Ik heb tot nu toe alleen maar hele goede ervaringen met Ganymedes. Ik ben altijd prima en vriendelijk geholpen en vind het een fijne winkel met een groot assortiment en een goede service. Aanrader!

Steeds weer perfecte service!

Vlotte communicatie en professionele hulp. The place to be!

Goed en snel

Al vele jaren klant bij deze winkel, altijd prima!

Zeer snelle levering en professionele service

Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen tijdens een telefoontje en per e-mail. Het product werd snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

snelle levering, goede bereikbaarheid

Een telescoop die elders na 5 weken nog altijd niet geleverd werd, was hier na 2 dagen al in mijn bezit. Keurige verzending. Er bleek één knop van de focusser niet goed te werken, toen ik daarover belde werd er goed meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk met een drupje superlijm opgelost. Voor zover ik het kan zien, de best gesorteerde winkel in telescopen die ik in Nederland online kon vinden.

Mijn celestron avx was stuk. Na een telefoontje naar ganymedes kwam de vraag of ik misschien kon langskomen met de mount zodat ze er even naar kunnen kijken. Het blijkt al gauw dat de hand controller stuk is. De hele winkel, inclusief zolder werd doorzocht op zoek naar een controller, maar helaas niet gevonden. Maar in een magazijn 10 minuten verderop zouden er nog een paar kunnen liggen dus ging een medewerker naar het magazijn om te kijken. Gelukkig voor mij was er een controller gevonden die ik voor een zeer schappelijke prijs kon overnemen. Prima service.

Snelle oplossing van mijn probleem

In paar minuten had ik antwoord en wist ik hoe ik mijn kaartnummer kon aanpassen en kon ik dus bestelling plaatsen Top

Fijn zaken doen, bij specialisten op het gebied van astronomie.

Ben al vanaf 1990 klant bij Ganymedes. Goede service en klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel. Prettige omgang en goed advies zijn dingen die zeer gewaardeerd worden. Levering van sommige spullen stagneert op dit moment, maar dat ligt aan de mondiale problemen van dit moment en is Ganymedes dus zeker niet aan te rekenen. Vriendelijke groet aan Peter en Jeroen.

Goede organisatie

Vriendelijk en vakbekwaam

Snel en correct

Goede en snelle service. Ik ga in de toekomst zeker vaker terug naar ganymedes ☺️

middeldorpstraat 1

1182HX Amstelveen