Behulpzaam en kwaliteit

Inmiddels 3x ervaring bij Ganymedes gehad, erg tevreden met zowel de kwaliteit van de producten als behulpzaamheid, alsmede retourbeleid.

geweldige service!

Ik zat met een ingewikkeld probleem op het gebied van astrofotografie maar dankzij de deskundige en doortastende hulp van Arenda, zijn we er prima uitgekomen. Van mijn kant een sterke aanbeveling voor deze winkel waar service beslist geen leeg begrip is!

Snelle service, goede opvolging

Bestelling geplaats savonds tijdens een feestdag. De volgende dag al gelijk opgestuurd! Goede opvolging van het traject die men pakje moest afleggen. Netjes en veilig ingepakt.

Kennis en service

Vriendelijk en professioneel

Op tijd. Geleverd mooi product Alleen zonnefilter zat te weinig band bij om goed te laten aansluiten

Zoals steeds een hele goede service

Zoals steeds een hele goede service en vriendelijk contact

Geweldige Service en meedenkend.

Goed geholpen door ervaren mensen.

Als eenmaal goed ingesteld prachtig universum dat nooit verveelt.

Snelle levering en uitstekend product.

Goede ervaring met Ganymedes daar kan je gerust onderdelen en telescopen kopen. En ze bieden een goede service! Ik ga zeker meer dingen bestellen bij Ganymedes. Met vriendelijke groet: R.J.Bellekom/Heespelink.

Top mensen met goed advies

Goed advies gekregen.

geweldig bedrijf

zeer goede service, deskundig, ontzettend behulpzaam, goed materiaal, betrouwbaar

Top service door Ganymedes

Ik ben sinds een aantal maanden klant bij Ganymedes, en kan niets anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Snel met de service, snel met leveren, eerlijk met advies en handelen garantie issues zeer snel en netjes af. Als klant voel ik me ook echt gehoord door Ganymedes, en kan iedere (beginnende) amateur astronoom deze zaak aanraden, je krijgt er geen spijt van.

Vlotte verzending, goede vooraad.

Een probleem word snel en goed opgepakt.

Great service

Great service and very helpful I love my gear

Hele goede service

We werden heel goed geholpen

Keurige webshop

De sterrenkijker was zeer goed verpakt. De mailberichten waren duidelijk. Geen problemen ondervonden bij levering. De sterrenkijker zelf hier beoordelen is niet relevant. De aanbevelingen van Ganymedes zelf zijn zeer beknopt dus ik raad aan om enkele beoordelingen van het instrument zelf op te zoeken.

een enorme betrokkenheid met geduldige uitleg en aandacht voor klant

Kreeg erg goed advies omtrent beoogde aankoop. Geduldig, herhaalde uitleg omtrent apparaat en keuze Koos uiteindelijk voor occasion, NIET aangedrongen op dure investering. Ben erg tevreden!

Snelle reactie op mail en snelle bezorging.

Prima service, vriendelijk geholpen.

Zoals gebruikelijk goed geholpen.

Vriendelijke en behulpzame werknemers en een hele mooie winkel met heel veel keuze. Ik kom er erg graag; zeker een aanrader dus!

goed advies , prima verrekijker

op aanraden van een vriend naar deze winkel gegaan prima advies. mooie verrekijker gekocht die voldoet aan al mijn wensen,

Uitstekend geholpen

Ik was - als beginner op het vlak van astronomie - van plan om een Goto-telescoop te kopen en belde voor advies met de winkel. Ik werd heel vriendelijk, rustig en deskundig te woord gestaan door een medewerkster. Ik kreeg helder advies over de verschillende typen telescopen en ook over de vraag wat daarbij de meest geschikte oculairs zijn. Het werd de Celestron 4SE, die ook nog eens razendsnel geleverd werd. Ik heb er een heel prettig gevoel aan overgehouden; echte service, heel klantgericht.

Voorbereidig voor de volgende eclipse

Ter voorbereiding van de volgende eclipse alvast wat brilletjes en solar filter besteld voor mijn fototoestel. Snelle en nette levering. Top verpakt, gewoon perfect. Tip voor hen die augustus 2026 willen voorbereiden!

Fantastische winkel!

Goede winkel, pakketjes waren heel goed verpakt en toen ik iets moest terugsturen kreeg ik ook snel hulp via de mail in hoe ik dit het beste kon doen:)

product snel geleverd. Ganymedes denkt altijd met je mee

Bedankt snel geleverd!

middeldorpstraat 1