Pluspunten

bij telefonisch kontakt : heel behulpzaam, veel inhoudelijke kennis. Pakket : wat een super kado om uit te pakken echt n feestje, al met al 100% SUPER tevreden en kom graag terug!

Pluspunten

Geen verzendkosten en zeer snelle levering.

Pluspunten

It was a great pleasure to me to order my so much loved towels from you. (Pip is a product of NL. I'm used to buy products from NL as often as I can, we simply love your culture.) I just can read and understand your spoken language fluently, but I can't write it down myself by now. (I'm German - and showing you my respect I write in English). All packages were pickily dressed up (?) in clean paper with coloured ... (?), opening the parcel was already a joy to us. Seing how tidy and nice it all was. (My little daughter was full of joy dancing through the kitchen in between these lots of towels.) The delivery included a towel in a wrong size, it's larger. Well. But this really doesn't matters. I wanted six of granny white and I got five plus one for showering. - (You got not the right money for that.) I already washed and dried them all - good quality, the way I know it. :-) Thank you for the good service! I'll watch out for you to order some stuffs at your shop again in future. Maybe I'll get the chance to visit one of your stores once. Thank you very much!

Pluspunten

Goeie snelle levering & pakketje heel mooi ingepakt. Ook was Morpheus de site waar ik het goedkoopste mijn Pip handdoeken kon krijgen, wat natuurlijk heel fijn is :)

Pluspunten

prima gegaan zowel de site als de bezorging. Maar wat een verrassing bij het uitpakken heel mooi verzorgd. Leuk!

geen idee

Pluspunten

Goede kwaliteitsproducten en snelle levering. Keurig netjes verpakt in vloeipapapier en strik. Net een cadeautje!

Pluspunten

Vlot en netjes bezorgd. Ook nog eens mooi verpakt.

Pluspunten

Snel geleverd en zeer persoonlijk en feestelijk ingepakt.

Pluspunten

Super snelle bezorging en alles zo leuk en zorgzaam ingepakt....het leek wel sinterklaas! Een genot om uit te pakken en geweldige Eye catchers in onze slaapkamers..!!

Pluspunten

Volop keuze, goede service!

Pluspunten

Snel bezorgd en prachtig ingepakt, wat een feestje, en verder heel blij met de mooie producten. Dus 5 sterren : )

Pluspunten

Mooie collectie Goed geprijsd

nee

Pluspunten

Goede prijs, snelle verzending en mijn aankopen waren heel mooi ingepakt. Wat een leuke verrassing!

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige dekbed hoes

Pluspunten

Goede website.

Pluspunten

Super tevreden over Morpheus!!! Snelle levering van mijn mooie Pip dekbedovertrekken en ook nog mooi ingepakt. Echt als een cadeautje voor mezelf! En nog een gratis shopper erbij ook. Ik ben echt heel blij en volgende keer bestel ik weer bij Morpheus. Zeker weten.

Geen! Ga zo door, zou ik zeggen.

Pluspunten

Snelle levering. Tevens was het een cadeau en keurig ingepakt!!!!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Je wordt keurig op de hoogte gehouden en de bestelling's bon is ook keurig uitgevoerd. Bij het openen van de doos zie je als verrassing een mooi ingepakt cadeau met leuke strik er om heen en een bedankt kaartje.. Nou dit is de eerste keer dat ik zoiets mee maak met een bestelling. Door deze ervaring heb ik de moeite nogmaals per mail genomen om Morpheus te benaderen met een vraag. Ik wilde twee dezelfde dekbedhoezen maar Morpheus had er maar een op de website.Ik zelf had vele zaken via de website bekeken maar kon niet aan een tweede dekbedhoes komen. Toen gevraagd of Morpheus nog een oplossing wist? Kreeg 's avonds antwoordt dat er nu nog een op de website was.Ik gelijk dezelfde avond besteld en hoop dat ik hem deze week mag ontvangen. Morpheus bedankt voor alles.

Pluspunten

Super snelle levering. En elke keer weer prachtig ingepakt.

Pluspunten

kwaliteitsvolte producten snelle levering leuke attenties

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering. Helemaal prima!

4 Vaartweg

Hilversum 1211JH