Wederom de kwaliteit en service zoals ik van Morpheus gewend ben. Top!

Goede service en snel geleverd

Top producten en top service

Snel geleverd en mooi ingepakt

Vlotte levering, fijn materiaal, We zijn er super blij mee. Duidelijke site

Prachtig bedrijf

Een mooie winkel met een prachtig assortiment en uitstekende service.

Snelle service en prachtig product

Ik heb een pip dekbed hoes besteld en die is in werkelijkheid net zo mooi als op het plaatje. Ben er erg blij mee. Het was prachtig ingepakt en al heel snel binnen

fantastisch

Goed merk Goede winkelervaring Bijzonder vriendelijk personeel En de manier waarop een gekocht product ingepakt aangeleverd wordt is werkelijk een feestje

steeds goed steeds prettig

Prima.

Prima,het was er ook snel.

Zeer goede betrouwbare bedrijf. Mooie verpakking. Snelle levering.

Zeer goede betrouwbare bedrijf. Mooie verpakking. Snelle levering.

Betrouwbaar

Goeie communicatie, snel verstuurd, post.nl was wat vertraagd, maar ik had geen haast. De kwaliteit van het artikel is geweldig goed. En vanwege de sale een goed aankoop.

Toppers

Echt top , een goed bedrijf en kwaliteid

Zeer attent: ik had 2x2 handdoeken in twee verschillende kleuren besteld De handdoeken arriveerden mooi en feestelijk ingepakt en een briefje erop waarop de kleur geschreven was. Fantastisch!

Haastige spoed is zelden goed

Het duurde me allemaal veel te lang , maar dan heb je ook een uitstekend product.

Smaakvol en snel

Wat een leuke verpakking!!

Snelle levering en prachtig verpakt

Voor de eerste keer bij Morpheus besteld en was blij verrast. Het pakje was als verrassing heel mooi ingepakt, met zorg en aandacht gedaan. Daar word ik nou gelukkig van.

Snelle levering en met zorg verpakt. Bestelde product van goede kwaliteit.

Mooie webshop

Genoeg keuze, snelle levering!! Blij mee! Ohja en ook nog mooi ingepakt! En het ik gaf het kado dus dat was extra leuk!

Prima klantenservice

Prima klantenservice

Supermooie producten, prima service!

Snelle levering, netjes verpakt. Ik zou zo weer iets bestellen.

Snel. Mooi verpakt. Goede kwaliteit

Fijn bedrijf, constante snelle service en de producten hebben goeie kwaliteit

Top service en zeer mooie spullen

Top service in de winkel, laatst online iets besteld en ook snel geleverd, goede kwaliteit. Ook na online bestelling update mails over verzending. De bedden zijn fantastisch.

Mooi aanbod, langere levertijd

Ik ben tevreden met m’n bestelling, maar wel jammer dat een paar hoeslakens bijna een week later bezorgd worden.

Eenvoudig besteld en vlot afgeleverd!

Uitstekend en snel mijn bestelling afgehandeld.

Een heel prettige en snelle communicatie

Vaartweg 4

1211JH Hilversum

Over Morpheus

Morpheus is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in slaapoplossingen en hoogwaardige slaapproducten. Het assortiment omvat matrassen, bedden, kussens en beddengoed, ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning. Morpheus combineert innovatie en kwaliteit met persoonlijk advies, gericht op het verbeteren van de slaapkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven.