Goed maar van slechte kwaliteit

Goede ervaring niets op aan te merken , maar de oordopjes kleefde aan elkaar moesten we knippen en daardoor hadden we braam en de goede hoofdtelefoon die in reclame nog 17,95 koste is ook niet goed mijn man doet eerst oordopjes in en dan hoofdtelefoon dus ja

Goed maar van slechte kwaliteit

Mijn ervaring was nietslecht

Ik benniettevreden overdekt oordopjes er waren er die vast aan elkaar hingen en die Jerusalems moest los knippen, en de hoofdtelefoon stond in reclame aan 17,95 is ook niet echtsuper goedmaken man steekt oordopjes en dan koptelefoon er voorin jammer had toch een beetje gehoopt op goed matriaal

Fenomenaal

Snel, met aandacht, en perfect product. Ik kreeg een persoonlijke boodschap terug nadat ik had aangegeven te hopen mijn gehoorbescherming snel in huis te krijgen ivm een aanstaand concert. Super vriendelijk. Het pakket kwam ook mooi op tijd en de oordopjes werkten perfect.

Snel en makkelijk. Goede kwaliteit en service

Werkt niet

Er komt niks uit de oren en werkt dus niet naar verwachting

de gehele ervaring was dikke prima!

Mijn oordoppen werden op de klus aangemeten. Dat was ideaal. De nazorg was ook prima!

super

Makkelijk gevonden wat ik zocht, Makkelijk besteld en betaald en snel in huis.

• Kwaliteit
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Kleine bestelling in een veel te grote doos stoppen waardoor verzendkosten enorm hoog

Mijn bestelling had met gemak door de brievenbus gelukt. Verspilling van kosten had niet nodig geweest.

telefonisch geweldig geholpen

Strikt genomen is dit geen review van het artikel, want ik heb het artikel uiteindelijk niet besteld. Meneer aan de lijn nam uitgebreid de tijd om mij goed te adviseren, niet om mij 'gewoon maar over te halen voor het product'. Top.

• Kennis & Vakmanschap

Demt het geluid zeer goed waardoor ik een goede nachtrust heb. De oordoppen zijn zacht zodat je makkelijk op/mee kan liggen.

• Kennis & Vakmanschap

De aanmeting van de oordoppen duurde 2,5 week en de levering daarna duurde ook nog 2,5 week. Verder vond ik ze vrij prijzig. De slaapoordoppen houden wel veel geluid tegen maar helpen ze bij mij helaas niet helemaal afdoende wegens het zeer harde gesnurk van mijn partner.

Super geholpen.

Voor mijn dochter oordoppen aan laten meten. Ze heeft last van alle geluiden.

Goede en snelle service

We zijn goed en vriendelijk geholpen. De oordoppen werden ook nog eerder opgestuurd dan verwacht. Wij zijn zeer tevreden

Tevreden

Snel leveren., Een op werkplek zelf en vakkundige opgemeten top...

Wennen en heerlijk slapen

Jaren had ik andere oordoppen op maat die kleiner waren, dus ik moest wel even aan deze grotere wennen en het inbrengen gaat wat lastiger. Maar als ze goed zitten, slaap ik er heerlijk mee, geen last meer van gesnurk!

Super deskundig!!

Mooie prijs kwaliteit verhouding mis alleen nog wat voorbeeld filmpjes op YouTube

• Kennis & Vakmanschap

Service gericht, behulpzaam en oprecht

Vanwege het specialisme BAS hebben we nieuwe apparatuur gekregen. Hierbij was het wenselijk om iets te gaan regelen voor op de man aan gehoorbescherming. We zijn uitgekomen bij Earsafety. De communicatie via de mail en telefonisch liep prima. De werkwijze om te proberen de wensen van de klant zo goed mogelijk bij de producten aan te laten sluiten werkt. Ondanks dat de afstand tussen ons bedrijf (VRH in Rijswijk) en Earsafety is de service prima.

Super goede service

Ik wilde een bestelling doen had wat problemen omdat op de telefoon de betaling haperde. Dit werd opgemerkt en direct een whatsapp ontvangen om te kijken hoe we het gingen oplossen.

• Kennis & Vakmanschap

Zitten goed. Prima surves.

• Kennis & Vakmanschap

Heel goed systeem voor ontsmetting middel.

Top doekjes voor deze tijden van Covid 19!

Ervaring is goed

Services en verzending is prima

Goede klantenservice

Snelle levering en goede klantencervice

507501928

Over OORDOPPENOPMAAT.COM

Bij Oordoppenopmaat.com, dat trots deel uitmaakt van de Earsafety-familie, begrijpen we hoe essentieel het is om je gehoor te beschermen in elke situatie. Of je nu naar een concert gaat, in de industrie werkt, motorrijdt, zwemt of op reis bent, wij hebben de perfecte op maat gemaakte oordoppen voor jou zonder in te boeten op kwaliteit of comfort. Onze Kwaliteit, Jouw Voordeel Wij bieden de hoogste kwaliteit op maat gemaakte oordoppen voor alle geluidsomgevingen. Geen enkele situatie is te uitdagend voor onze oplossingen. Je verdient gehoorbescherming die perfect aansluit bij jouw behoeften. Gratis Aanmeting Bij Jou Thuis! We maken het jou makkelijk! Onze gratis aanmeetservice komt bij jou thuis of op je werk. Zodat je zonder gedoe de perfecte oordoppen kunt krijgen. Bezoek onze website om meer te leren over de verschillende soorten oordoppen die we aanbieden en bestel eenvoudig online. Snelle Service Zodra je je bestelling plaatst, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor het maken van afdrukken van je gehoorgangen. Dit gebeurt geheel kosteloos en op een moment dat jou het beste uitkomt. Onze Garantie voor Kwaliteit Bij Oordoppenopmaat.com staat kwaliteit voorop. Daarom bieden wij twee jaar lang garantie op zowel de pasvorm als de demping van onze op maat gemaakte oordoppen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je muziek en de wereld om je heen. Overal in Nederland Beschikbaar Waar je ook bent in Nederland, wij zijn er om je te helpen. Onze aanmeetservice is beschikbaar in vrijwel elke regio, zodat je altijd kunt profiteren van onze hoogwaardige gehoorbescherming. De Kracht van Earsafety Als onderdeel van Earsafety profiteren wij van jarenlange ervaring en expertise op het gebied van gehoorbescherming. Dit betekent dat je alleen de beste producten ontvangt met de hoogste kwaliteitsnormen. Kies vandaag nog voor Oordoppenopmaat.com en geef je gehoor de bescherming die het verdient!