prima productene en snelle levering

makkelijke website, overzichtelijk winkelmandje en na betaling ook keurig snel geleverd.

Kapotte kaarsen geleverd - geen reactie op mail

Kapotte kaarsen geleverd - geen reactie op mail

perfect

De bestelde kaarsen (12 branduren) geschiktvoor ons kapelletje.

Bestelling is prima afgehandeld

Bestelling en online en betaling verliepen probleemloos en bezorging verliep ook goed.

Snel en Coulant

We hebben vuurschalen besteld. Bij transport zijn er helaas een paar schalen gebroken. Kaarsengroothandel handelde heel coulant. We zijn enorm tevreden over de kaarsen en de service!

Ok maar verzending véél te duur

Zéér tevreden over de levering en de inhoud. De prijs voor de verzending is echter veel te hoog, 12,5 €, is niet voor herhaling vatbaar.

Duurt te lang

3 weken om kaarsen binnen te krijgen lijk mij in deze tijd te lang.

Snelle bezorging

Bolsius waxmelts besteld, zijn snel bezorgd

Op zich wel goed

Op zich wel goed alleen was er 1 stuk en dat kan gebeuren maar heb hierover een mail gestuurd maar nog geen reactie gehad helaas

Correct en goed aangekomen!

Weinig te vertellen als alles goed en correct verloopt.. keep it up!

snelle service en verzending

Kaarssen zijn uitstekend, worden goed afgeleverd en met veel plezier gebruikt.

Overzichtelijke site, handig en goede prijs

Geen opmerkingen

Heel ok

Levering heel correct. Niets aan te merken

Met heel goed kan ik niet veel meer aan toevoegen

Tevreden

Rappe bediening , verzorgd , dank u wel een aanrader voor bestelli

Snelle en correcte levering

Correct

Slect

Ik heb nog een bestelling niet gekregen

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goede prijs

prima, en goedkoper.

Alle keren dat ik besteld heb goed gegaan, kreeg deze keer alleen de verkeerde waxjes opgestuurd. Dus doen we t gewoon nog een keertje.

Goed. Er was weinig op voorraad maar werd goed op de hoogte gehouden. Prima dus

Prima. Werd goed op de hoogte gehouden van wanneer iets binnen zou komen.

Goede website

Ik ben een fan van (geur)kaarsen en als particulier kan je hier gelukkig ook bestellen. Groot assortiment, prima geleverd!

Geen levering en geen geld terug

Sinds 07/02/2021 heb ik een bestelling en betaling overgemaakt aan kaarsengroothandel. Door een fout van het postbedrijf is de bestelling terug gestuurd aan afzender. Sindsdien heb ik 10 tal e-mails verzonden naar de firma kaarsengroothandel. Ik kreeg geen enkele reactie, alsook geen terugbetaling. Klantenservice is barslect.. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar.. Bestel hier dus zeker niet!

Slecht

3 april 2 bestellingen gedaan Tot op heden nog niks ontvangen!!! Mail verstuurd geen reactie Gebeld maar krijg voicemail Dus hoop dat ik snel iets van ze hoor

Prima en vlot geregeld

Als privé persoon verslik ik me steeds weer in die ex btw prijzen. Fijner zou zijn als de incl. btw prijs er ook bij zou staan.

De Huufkes 92

5674TM Nuenen

Over Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel.com Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen! Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers. Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen. Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd? Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop: