Reactie van het bedrijf
Beste klant,
U ontving op 08-04-2021 van ons het volgende bericht:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste klant,
Allereerst mijn excuses voor de late ractie. Na aanleiding van uw emails en het meest recent bericht van Bolsius wil ik u even een update over de stand van zaken geven. Na eerst wekenlang voor een van de van u bestelde kaarsen een vertraging te hebben gemeld heeft Bolsius deze kaars inmiddels uit het assortiment genomen:
103868000351 Rustiek stompkaars 190/68 Cyclaam Op -/-
Ik kan deze kaars daarom nu helemaal niet meer leveren en zal het aankoopbedrag onmiddelijk terugbetalen. U ontvangt hierover nog een aparte bevestiging.
Uw overige kaarsen
103668790356 Bolsius Rustiekkaars 130/68 Frosted Lavender 4
103667590372 Bolsius Rustiekkaars 130/68 Divine Earth Water 4
103667590320 Bolsius Rustiekkaars 130/68 Divine Earth Aarde 4
hebben we inmiddels kunnen ontvangen. Ik heb zonet aanwijzing gegeven om ze meteen te gaan versturen. U ontvangt hierover nog een verzendbevestiging met de track&trace code. Ik hoop dat dit voor u nog uitkomt
Het spijt me u geen beter bericht te kunnen geven. Corona heeft van een kant de productie van Bolsius minder flexibel gemaakt en van de andere kant voor een enorme vraag gezorgd omdat zoveel mensen nu thuis zitten en in de donkere dagen graag een kaarsje aansteken. Het spijt me dat ook uw bestelling van de vele actuele tekorten bij Bolsius geraakt werd.
Mijn excuses voor het ongemak.
Bij deze nogmaals onze excuses.