Vlotte levering van kwaliteitskaarsen

de goedkoopste die ik tot nu toe kon vinden! Gebruik van deze kaarsen ca. 100 per jaar. Voordeel al gauw €. 175 per jaar.

Ben heel blij met de kaarsen!

Ze branden heel lang & zijn heel mooi. (De rustiekkaarsen).

bestelling, tracering, betaling en aflevering waren prima!

Veel keus, snel geleverd, goede kwaliteit.

...

Goede ervaring

Goede producten Komen na wat ze beloven

Schandalig

Bestelling gedaan. Bevestigingsemail gehad. Daarna niets meer. Op email wordt niet gereageerd. Nu lees ik op website dat ze tot 4 januari dicht zijn.

Goede kaarsen, snel geleverd

Xx

De drukste tijd van het jaar , 2dagen voor kerst, en Corona! Om 20.00 uur besteld, en s’middags om 13.00 binnen !

Snlle complete levering

Snel en compleet

Ik ben Super tevreden!

Overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering. Helemaal top!

Goed product voor prima prijs

Snelle levering, goed en zorgvuldig verpakt en geleverd.

Ik heb de kaarsen nog steeds niet ontvangen

Ik wacht met smart op de levering van de kaarsen

Steek u licht op bij.......

Heldere web-site goede prijs en kwaliteit verhouding. Bestelling wordt keurig binnen de beloofde termijn geleverd.

Goed product

Makkelijke site en snelle levering (1 dag).

duidelijke en klare omschrijving van de goederen

Zeer grote keuze van goederen en prijs/kwaliteit is OK Koop geregeld via deze site en kan hem alleen maar warm aanraden. Dank u en nog een mooie toekomst gewenst.

prima product, maar ik zocht iets groters.

Stompkaarsen bij U gekocht. Maximale lengte die ik kon vinden was 17 cm. Ik zoek echter iets tussen 25-30 cm. Verder prima tevreden.

Redelijk

Van mijn bestelling waten 2 glazen potten kapot

Super simpele bestelmethode en uitstekende nazorg

Simpele bestelmethode. Toen bestelling vanwege Covid niet onmiddellijk door de fabriek geleverd kon worden, heeft leverancier alles in het werk gesteld om de bestelde goederen toch aan mij te leveren. Waarbij ik als eindklant steeds op de hoogte werd gehouden van de ontwikkelingen. Echt super ondersteuning en nazorg door de Kaarsengroothandel!!

Meedenken

De post had ons pakket weer terug gestuurd naar de verzender. Gelukkig werd er goed meegedacht en werd er gezocht naar een passende oplossing terwijl dat zij zelf al heel druk waren. Hele fijne samenwerking!

goede bereikbaarheid en snelle levering

Het is fijn dat de kaarsengroothandel zo goed telefonisch bereikbaar is voor advies. De kaarsen werden keurig op tijd geleverd. Niets dan lof.

Mijn schoonzus was heel blij met haar kaars

De Huufkes 92

5674TM Nuenen

Over Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel.com Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen! Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers. Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen. Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd? Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop: