Opdracht vlot en netjes uitgevoerd

Zie boven

Heel veel lof

De bestelling is zeer goed gegaan goed op de hoogte gehouden heb gekregen waar ik om vroeg goede service mvg

perfect

perfecte afhandeling volgens afspraak!

Het duurde wat lang

Moest na een week even een remindertje hebben, daarna snel geregeld. Bolsius kaarsen, de welbekende kwaliteit. Prima.

Ik ben zeer tevreden.

Alles was zeer tevredenstellend. Kwaliteit kaarsen is prima en de verpakking en de bezorging ook.

geweldig

Fijn kaarsen net wat ik zocht! Goede en snelle bezorging!

Klasse kaarsen

Goede en ruime sortering kaarsen tegen redelijke prijs en levertijd.

Helemaal goed

Goede kaarsen voor een goede prijs en goede levering.

Snelle service.

Netjes en goed ingepakt.

Zo blij dat ik deze site heb ontdekt. Mijn lievelingskaarsen en dan nog eens veel voordeliger. Laten leveren waar je wilt, wat wel je nog meer !!!

Betrouwbare partner

De site van Kaarsengroothandel.com ziet er veelbelovend uit, het assortiment is breed en eenmaal de bestelling geplaatst wordt het binnen de gestelde tijd afgeleverd. Verbeterpunt is de verpakking.

goed maar niet wat ik verwacht had

ik had de gouda kaarsen met stempel verwacht

Keurig netjes geleverd.

Product geleverd precies zoals beloofd.

mail wordt snel beantwoord en levering gaat ook super

In eerste instantie bleek er iets misgegaan intern met onze bestelling. Goed opgelost!

Kaarsen zijn zoals ik het wilde,dus super.De aflevering GLS is niet zoals verwacht.

Snelle levering Kwaliteit producten hoog

Goed Nederlands bedrijf

Zeer vlotte service!

Overzichtelijke website. Gemakkelijk en vlot om te bestellen. Snelle levering!

Altijd snel en goed

Zorgeloos en snel

Zoals gezegd. Zorgeloos en snel!!

Goede communicatie

Alles liep soepel; ik zou het toch goed vinden als de beschrijving van de producten ook het gewicht zou bevatten (het pakket was veel zwaarder dan verwacht).

Netjes verpakt en snelle verzending

Hele goede service

Vriendelijke hulp per telefoon en e-mail

Alles was perfect

Er was er één miscommunicatie, maar deze werd direct rechtgezet en in orde gebracht. Perfecte levering en goede producten.

prima!

Veel goedkoper en sneller.

De Huufkes 92

5674TM Nuenen

Over Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel.com Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen! Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers. Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen. Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd? Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop: