Veel keus.

Fijne service, snelle levering

Een van mijn bestelde artikelen was niet op voorraad, ik werd gebeld met een alternatief en ontving de extra betaling retour. Fijne service, snelle levering en goede kwaliteit.

Levering voldoet helemaal aan verwachtingen

Levering voldoet helemaal aan verwachtingen

Super snel geleverd. Blij mee want de kaarsen vallen niet om met die was

Zeer handig product de wasdopjes voor kaarsen

OKe

perfect!!

Nette producten en netjes verzonden

Alles kwam netjes binnen. En de producten hadden een goede kwaliteit.

Goed geholpen

Precies wat ik verwachtte. Prettig product.

Mooie kaarsen. Erg snelle levering met aandacht voor wensen van klant ( indien iet thuis bij buren bezorgen). Fijn om zo van deze leverancier op aan te kunnen.

top...

Top...

Gewoon goed bedrijf

Vaker kaarsen besteld., goed product goed verpakt. Bezorging zou iets sneller kunnen, maar ik ben tevreden. Krijgt ook een mail wanneer bestelling verzonden is.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Heel overzichtelijk om te bestellen. Ik wist wel wat ik wilde :) Maar ook de levering supersnel.

doede kaarsen, zeer nette levering, alleen ...

Mijn enige lichte teleurstelling betreft de paarse lowboys, waarvan de lontjes minder goed branden, vergeleken met de groene (lemon) - ik snap eigenlijk niet waarom...

snelle levering.

snelle bezorging.

verzorgde maar geen supersnelle levering

bestellen kon vlotjes; werd per e-mail opgevolgd; levering zeer verzorgd; snelheid (die niet nodig en niet gevraagd was) aan de lage kant

Goeden service en snelle levering top

Perfect, zoals verwacht

Niks op aan te merken. Levering binnen de afgesproken tijd. Kwaliteitskaarsen.

correcte levering

Door vertraging heb ik de kaarsen pas na de kerst ontvangen; vooraf werd gesuggereerd dat het er tijdig zou zijn. Hierover had iets beter gecommuniceerd mogen worden. Verder tevreden over de correcte verzending voor de jaarwisseling.

Fijne service, netjes geleverd

Bestelling bolsius waxinelichtje zijn keurig geleverd. Wel langer moeten wachten voor bestelling binnen was, maar dat is momenteel met meer bedrijven. Misschien de klanten iets beter over de levertijd informeren!

Overzichtelijke website en snelle levering

Aangenaam verrast. Een aanrader!

Weet ik nog niet

Ik heb nog niets ontvangen

Makkelijk te bestellen. Snelle afhandeling. Volgende dag reeds in huis. In een woord geweldig.

Ik was een beetje los gegaan

Ik was heerlijk kaarsjes aan het uitzoeken en heb nu voor iig een half jaar genoeg. Snelle levering, er was iets niet snel leverbaar en toen is er besloten dat te annuleren wat helemaal top is dat er niet te veel over gemaild wordt maar juist snelle slimme beslissingen worden genomen.

Goed als altijd

De kaarsen zijn van goede kwaliteit. Deze keer een kleine hapering in de levering, omdat niet mijn gehele bestelling in 1 keer kon worden geleverd, maar zeker aan te bevelen als je kaarsen zoekt.

Wel laten beoordelen zonder te leveren geeft een slecht cijfer.

Krijg een verzoek om te beoordelen terwijl ik inmiddels 4 dagen wacht mijn levering. Kan dus alleen maar negatief zijn...

De Huufkes 92

5674TM Nuenen

Over Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel.com Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen! Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers. Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen. Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd? Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop: