Behulpzaam en vriendelijk

Een grote bestelling bij ons in Frankrijk afgeleverd, echter 1doos kaarsen beschadigd en kaarsen gebroken. We kregen keurig en snel nieuwe geleverd. Al enkele jaren zijn wij tevreden klant!

Geen klachten

Erg fijn

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Als altijd goed geregeld

Ik doe periodiek dezelfde bestelling en heb nooit een probleem ervaren.

Snelle verzending en reactie op een vraag

Echt prima bedrijf, bestel er elke jaar weer een grote hoeveelheid kaarsen. Levering gaat snel en je krijgt bijna direct een reactie op de mail. Top dus.

Prijs zit zeker goed, in vergelijking met andere bedrijven. Een grooot minpunt is dat er bij mij 2x verzendingskosten zijn aangerekend zeker omdat mijn bestelde producten in 1 pakket zijn verzonden.

Okay

prima levering

overzichtelijke website, mooie keuze, snelle levering

Giede keuze, goede producten en snelle levering.

Goed en snel geregeld

Netjes afgewerkt en verzonden

snelle service, veel keus in kleuren

Kon bij mijn vertrouwde adres niet meer terecht. Kwam jullie op internet tegen. Ook ruime keus in kleuren en snelle levering.

Uitstekende klantenservice!

De bestelling werd snel geleverd. Helaas had GLS de pakketten zwaar beschadigd afgeleverd. Bij contact met de klantenservice werd ik zeer snel en vriendelijk geholpen. Zeer professioneel!

Beschadigde levering en geen reactie op mail

Ik heb na het ontvangen van mijn bestelling gelijk een mail met foto's gestuurd van de kapotte artikelen. Tot op heden niks van vernomen

Netjes duidelijke communicatie.

Kaarsen netjes en op tijd geleverd

De kaarsen zijn de volgende dag al afgeleverd en op de plek, die ik aangegeven had. Prima.

Precies wat ik had besteld.

Zeer goed, was ook snel bezorgd.

Kwaliteitskaarsen!

Ze branden heel rustig, gelijk een lamp. Ze walmen niet, en druipen niet. Ivoorkleurige bistro kaarsen gekocht, geeft een warme sfeer in huis

Product goed verpakt en snel bezorgd!!

Oplichters

Na bijna een jaar, nog steeds niks ontvangen. Smoes na smoes volgt. Nu geen reactie meer op mail. Tijd om aangifte te doen van internet oplichting

Fantastische service. Er was iets misgelopen met onze bestelling en we hadden ze dringend nodig voor een feest. Omdat het per koerier niet op tijd meer zou aankomen is de eigenaar ze persoonlijk komen brengen. Het was de eerste keer dat we bestelden maar zeker niet de laatste keer. Ronduit schitterend. Dankjewel.

Gewoon goed.

Altijd goed en snel

Top bedrijf, leveren wat ze zeggen, goed assortiment en prijs

Correct

Goed verlopen. Goede prijs.

Snel en goed

Goed overzicht op de site, makkelijk te bestellen, snel geleverd

De Huufkes 92

5674TM Nuenen

Over Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel.com Dé online specialist in Bolsius en Gouda kaarsen! Groothandel voor horeca, detailhandel en profesionele gebruikers. Maar ook consumenten die veel kaarsen gebruiken kunnen hier voordelig kaarsen kopen. Lees hier wat anderen van ons vinden. Overtuigd? Ervaar zelf het voordeel en gemak van bestellen in onze kaarsen webshop: