The best for grom

Sweet

Helemaal top aanrader

Snelle levering!

Groot assortiment. Snel geleverd! Top!!!

Slecht

Ik had een bovenste kettingrol besteld voor een Yamaha yz 490 uit 1983. Bestelling toegekregen maar het paste niet. Dus zeker geen goede beoordeling.

Swell

Awesome

Ben zeer tevreden

Goede vertijd goede producten

everything ok

Fast shipment across the globe. Boots look like new again.

Goed en snel

Goed en snel

Levering zoals opgave en top artikel

Bestellen via overzichtelijke site, artikel ketting en slot art4, levering zoals beschreven bij artikel. Perfect leveringsproces dat is een staaltje vakmanschap en het artikel ziet er goed uit. Top!, dankjewel.

De vertrouwde cross specialist

Al vaker verschillende spullen aangeschaft. Van kleding tot onderdelen voor mijn ktm 500 exc '14. Elke keer weer tevreden over de geleverde producten. Aanrader voor de crosser Gr Bart

Snelle reactie op mail en snelle levering

Makkelijk ,snel en goeie prijzen.

Goeie en snelle site, mooie voorraad en waar een doorsnee crosszaak niet kan leveren hebben zij het wel.

uitstekend

Ik had voor het laatst een Rental Ketting en een kepspeed achtertandwiel. gekocht. Ze zijn zonder enige schade geleverd en snel heel snel en heel goede kwaliteit petje op voor V1MX.

Mooie bedrukkingen in overleg.

Mooi,snel en helemaal naar wens

Kwaliteitsvolle onderdelen

Ik bestel altijd al mijn onderdelen bij V1mx. Ze zijn van zeer goede kwaliteit. De leveringtermijn is max 5 werkdagen

Fast shipping

I was very happy with how quickly the international shipping was for my order. Thanks

Fast and accurate, highly recommendable.

Heel klantvriendelijk

Klantvriendelijke, behulpzame medewerkers/webwinkel. Oprecht behulpzaam personeel is al lange tijd uniek dat is dus hier wel aanwezig. Dat wardeer ik en heb ik ook uitgesproken.

Super! Leverd snel en kwalitatief super spullen!

gewoon goed en snel

gewoon goed en snelle levering,als er iets niet is,denken ze mee om toch een goed alternatief te zoeken/leveren

top

fine

Snel

Snelle verzending

Leuke mx schop

Top snelle levering een veel keuze

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling