Vlotte afwikkeling en goede prijs.

Oa olie voor motorfiets bestelt. Deze is in vergelijking met dealer veel goedkoper. Ook gelijk maar wat overige producten zoals shampoo screenwash etc. Aangeschaft. Alles in 1 doos erg snel geleverd. Top!

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering

Super net winkel...

Ben er super tevreden over... Corona of niet,,,, alles was netjes op tijd geleverd,,, en correct.... Dank u...

perfect

is perfect verlopen

vlot, vlotter, vlotst ...

Zo snel heb ik zelden een pakje in ontvangst mogen nemen. Om 20u00 besteld 's avond en de volgende dag nog voor de middag in Belgie geleverd. Top!

zeer goed

Snelle en goede levering

Snelle levering en de bril die had besteld was meteen goed. Goede kwaliteit van aanlevering

Ik ben super tevreden

Altijd snel geleverd . En lekker makkelijk en overzichtelijk shoppen tussen het ruime assortiment .

Top kwaliteit, snelle levering.

Top kwaliteit, snelle levering.

Supersnel

Snel geleverd,netjes op de hoogte gehouden omtrent bestellingen.

Scott lensje

Doe aub zo verder

Alles top in orde!

Alles top! Contact top! Levering top! Prijs top!

Perfect Service Thank You Dudes

I searched everywhere but found here V1MX.nl

Men man was heeel blij met zijn spatbord voor zijn vaderdag

Hele snelle bezorging

Heel snel ik heb het zondag besteld dinsdag all in huis terwijl zondag geen eens een wel dag isIk ben zeer tevreden daarom geef ik een 8 als cijfer

Top geregeld en snelle levering.

Ik had een kenny crosspak besteld en dat is keurig netjes binnen de vermelde tijd afgeleverd. Je word goed op de hoogte gehouden track & trace code krijg je opgestuurd. Ik ben erg te spreken over V1MX.

Prima,, houden zo.

Prima, houden zo.

goede en correcte service

Snelle levering! Voor goed geld

Hele goede service snel verzonden en een goede kwaliteit.

Excellent!

rapid and very good product! Thank you! Regards Giorgio

Top kwaliteit

Zeer tevreden van de snelle levering en de goede kwaliteit van de onderdelen.

New customer, very pleased with all my products

Easy precise. Didn't know of this before I ordered but delivery was quick and no issue so will definety be ordering my parts from here again.

Product overzicht en levering top !!

De manier van onderdelen zoeken en bestellen is zoals het moet, makkelijk en overzichtelijk. Levering zoals aangegeven. Netjes op de hoogte gehouden over wanneer de producten bezorgd zouden worden.

Rheezerend 26A

7701BE Dedemsvaart