Pluspunten
Super service. Zeker aan te bevelen om daar een zwembad te kopen.
Pluspunten
Alles positief
VerbeterpuntenGeen minpunten
Pluspunten
zeer goede communicatie per mail, zeer goede levering, alles perfect in orde.
Pluspunten
Prijs van de intex jacuzzi die ik zocht was lager dan op andere sites. Supersnelle levering, de volgende dag al. En toen ik me na bestelling bedacht en ik toch liever een grotere intex jacuzzi wilde, hebben ze zonder morren hun best gedaan om ook die grotere jacuzzi snel geleverd te krijgen, die ik daardoor de volgende ochtend al in huis had. Reactietijd bij vragen is heel snel. Kortom: lage prijzen en prima service!
Pluspunten
Snelle korrekte levering
Pluspunten
Goede service en uitleg
VerbeterpuntenVind het wel jammer dat bij garantie geval intex benaderd moet worden en niet degene die me de jacuzzi heeft verkocht
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten?
Positive
Hat alles super geklappt, sehr nette und zuvorkommende Mitarbeiter
VerbesserungspunkteDerzeit keine
Pluspunten
Geweldige communicatie en heb deze ook gelijk aanbevolen aan vrienden achter ons. Deze hebben hem ook gelijk aangeschaft.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snel,service is top, goed bereikbaar, betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Positive
Sehr schnelle Lieferung!
Pluspunten
Betaalbaar en snelle reactie op vragen via mail. Mijn bestelling wordt in delen opgestuurd zonder extra kosten, omdat niet alles leverbaar was.
Pluspunten
Er was iets misgegaan bij de transporteur waardoor de zag met glaskorrels kapot was gegaan. Na 1 mailtje werd direct kosteloos een nieuwe zak opgestuurd. Snel en complete geleverd tegen een goede prijs
VerbeterpuntenMisschien niet meer glaskorrels bovenop zwembad verpakken waardoor e.e.a. topzwaar wordt en snel omvalt. Dat is wat er bij onze zending mis was gegaan.
Pluspunten
Alles naar wens vriendelijk en meedenkend . Top ondanks lekkage spa is dit prima opgelost
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig
Pluspunten
Pluspunten
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag en snelle nette levering.
Verbesserungspunkte
Leider ist meine Bestellung noch immer nicht angekommen und ich weiss nicht einmal wo sich mein whirlpool derzeit befindet Lg
Pluspunten
Erg vriendelijk en kundig geholpen!
Apollovlinde 34
3822AW Amersfoort (nl)