perfect

ik ben er heel blij en gelukkig mee

Jacuzzi besteld en zeer snel thuis geleverd door een vriendelijke bezorger. Vraag gesteld via mail en op een zeer vriendelijke en snelle reactie gereageerd.

Snelle reactie en goede service

Gezien de aanschaf van het zwembad een spoedgeval was (40C), gevraagd of ik het zwembad dezelfde dag kon ophalen. Dit was geen probleem en alles werd netjes geregeld. Mede door het snel reageren.

super volledige website en snelle service

OP deze website stond duidelijk dat we extra connectoren nodig ahdden voor de zwembadpomp. Heel ahndig aangegeven met een link zodat we ze dadelijk konden bijbestellen.

Geweldige service

Het bestelde product werd snel geleverd. De fout die werd gemaakt, is in overleg opgelost naar tevredenheid. Het prettige was dat er geen standaard procedure is waaraan werd vastgehouden maar er werd geluisterd en ingestemd met alternatief wat ik voorstelde.

Vlekkeloos

Super geregeld, snelle levering. Wij zijn erg blij met onze jacuzzi.

Correct en vriendelijk

Zeer vriendelijke, correcte en zeer vlugge communicatie. Ook de levering is perfect verlopen. Bedankt voor de fijne aankoop!!

Zeer goede service!!

Fijn dat je als klant gehoord word en dat er de tijd voor je genomen word. Ik heb het als zeer prettig ervaren en zou dit bedrijf iedereen aanraden. Top service👍🏽

Snelle levering na uitgebreid telefonisch contact.

Overzichtelijke site met ruim voldoende informatie. Gunstige prijzen. Bestelling compleet en goed verpakt. Snelle levering!

Snelle levering en goed contact via mail .

Na de bestelling in 4 dagen geleverd ,ik heb het al eens anders gehad .

Snelle en goede levering en goede service

Zeer tevreden. Snelle levering, op nog geen 20 uur na bestelling geleverd.

Is gewoon niks mis mee.

Super service

Zijn erg blij met onze Intex jacuzzi . De vakkundige uitleg en de zeer vriendelijke benadering waarderen wij zeer. Snelle levering. Demonstratiefilmpje is ook erg fijn. Wij konden de jacuzzi ook in het echt zien en dat was erg prettig. We wilden graag een jacuzzi met zoutwatersysteem en kwamen deze tegen op de website van zwembad4fun. Verder ook niet meer naar andere merken gekeken. Bedankt voor de geweldige service. Komen zeker weer terug voor andere bestellingen voor onze jacuzzi en zwembad.

Snel en goedkoop!

Nieuw zandfilter besteld en bleek de goedkoopste leverancier te zijn. ook de levering was uitermate goed te noemen en binnen 48 uur is de gehele bestelling geleverd

Geklungel met leveringen

Ik heb vaker bij hen besteld. Nu was allereerst de antwoorden op mijn vragen te kort door de bocht waardoor het niet duidelijk was wat ik moest bestellen. Eens besloten hebben ze tot twee keer toe onvolledig geleverd waardoor zwembad pas 2 weken later in gebruik kon worden genomen.

Problemen als je iets terug wilt sturen

Denken niet echt met de klant mee, helaas. Ook uitleg gegeven waarom.

Zeer, goed

Een zwembad besteld, is heel snel geleverd incl. een gratis zak glaskorrels voor in de filter. Zij maken waar wat andere beloven !!

Goede afhandeling, toch een minpuntje. Gratis zak filterzand zat niet bij het zwembad.

Top materiaal

Snelle levering.

Super goed!!

Met twee werkdagen ons zwembad al binnen!

Goed advies en snelle service.

's avonds contact gehad over een zandfilter. Dezelfde avond nog een passend advies gekregen en de bestelling geplaatst. Volgende dag op kunnen halen, ideaal. Ga zo door.

goede service en sneller levering ,kortom top !!

hele goede service , prima bereikbaar telefonisch en snelle levering, kortom zeer tevreden

Goede info, snelle levering, goed product

Apollovlinde 34

3822AW Amersfoort (nl)