Keurig!

Zwembad, set voor onderhoud en voetenbad besteld. Alles, ondanks drukte door de warme dagen, keurig op tijd geleverd.

Zeer vriendelijke medewerker, die me professioneel te woord stond.

Ik werd kort voor sluitingstijd gebeld dat van het artikel dat ik wilde bestellen en dat niet meer voorradig zou zijn, toch nog een exemplaar gevonden was. Enthousiast heb ik het besteld om direct daarna tot de ontdekking te komen dat ik toch het verkeerde artikel had besteld. Ik belde direct en de medewerker was meteen bereid de order te cancellen en ook het inmiddels betaalde geld werd in zeer korte tijd teruggestort. Klasse!

Duidelijke website waar alle info te vinden is die we nodig hadden en een snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van Intex zwembad met accessoires, aan de beste prijs.

Eerlijk en goed

Open en eerlijk

Super! Goede communicatie en advies na de aanschaf.

Intex zwembad gekocht en dezelfde middag op kunnen halen. Korte lijnen waardoor dit mogelijk werd gemaakt. Na het opzetten nog een aantal vragen en ook hier binnen 2 uur antwoord op mijn vragen. Ga zo door mannen!!

Snelle levering, goede prijzen, snelle reactie bij vragen

Zeer positieve ervaring! Woensdag laat in de avond besteld, vrijdag afgeleverd in onze achtertuin. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden mbt levering/status. Mijn vraag via de mail over onderhoudsproducten werd binnen enkele uren keurig beantwoord. Goede actie om glaszand gratis mee te leveren bij de zandfilterpomp (Ultra XTR zwembad). Verder nog een extra setje teststrips erbij gekregen.

Zeer snelle levering en goed product

Overzichtelijke site met snelle en accurate zoekservice, easy checkout en zeer snelle levering.

Duidelijk, goedkoop, snel geregeld

Na het bestellen, goede snelle communicatie, prijzen zijn top, afgeleverd tot in mijn tuin, zeer aan te bevelen.

Snel en goed

Supersnelle service en goed product

uiterst attente verkoper en geweldige service

door een uiterst attente actie uit eindelijk een aankoop gedaan, geweldige service , snelle reactie een echte aanrader

Prima online winkel

Snelle en goede levering

Pluspunten

Snelle levering en goedkoopste voor het zelfde product ergens anders

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke website met scherpe prijzen. Bestellen ging vlot en overzichtelijk evenals de bevestiging van de iDeal betaling. Bestelling was goed verpakt en zag er verzorgd uit. Product nog niet gebruikt.

• Communicatie

Pluspunten

perfect geregeld snelle en correcte levering ook tijdens de feestdagen mee gedacht over de levering

Perfect geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goedkope prijzen,snelle levering

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne service en meedenken. Volgende keer zeker weer hier bestellen, is ons goed bevallen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle service top!

Gewoon Top

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en perfecte levering en daarbij ook nog goedkoop!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op email. Pakket goed ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte leveringen, goede prijs

Het is wel spijtig dat de artikelen die niet op stock zijn, niet kunnen bijbesteld worden en nageleverd worden. Veel artikelen zijn niet op stock, zodat het moeilijk wordt een portvrije nabestelling te doen.

• Communicatie

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering.

Apollovlinde 34

3822AW Amersfoort (nl)