voorbereiding en installatie waren top !

een aanrader !

Helemaal top

Jarno heeft bij ons een garagedeur geplaatst. Eindresultaat is echt super mooi geworden. Oude poort gedemonteerd en montage van de nieuwe was snel en vakkundig gedaan Aanrader !

Snel en prima vakwerk. Zeer content.

Zeer tevreden over over het geleverde vakwerk. Niet lang hoeven wachten. Hier was de spreuk: afspraak is afspraak, zeer van toepassing. Bedankt en veel succes!

Goede service en snelle en duidelijke communicatie. En komt zijn afspraken na

Topproduct en top-service

Gemakkelijk te bestellen via de website. Snelle actie en levering. Degelijk kwaliteitsproduct. Zeker een aanrader.

Zeer betrouwbaar, snelle levering en vriendelijk klantbenadering

Ik heb een handzender besteld, welke snel verzonden is.

Zeer blij met de keuze voor Van der Loo Garagedeuren

Dankzij een collega ben ik bij Jarno terecht gekomen. De keuze was enorm. Heb uiteindelijk er een aantal extra's opgenomen zoals een gasveer wat het super handig maakt voor de scooter in en uit te rijden. Ben er erg tevreden over het eind resultaat en kan Jarno echt aanbevelen.

Uitstekende service

Vriendelijke en heldere uitleg. Afspraken worden nagekomen. Vakkundig werk afgeleverd.

Deze jonge ondernemer is TOP bezig!!!

Jarno en Daan doen hun werk netjes en alles ziet er perfect uit, rommel wordt meteen opgeruimd (zie je niet altijd)

Perfecte service en advies!

Professioneel en vakkundig bedrijf

Deze organisatie werkt zeer vakkundig en heeft bij ons het gehele huis voorzien van mooie rolluiken. Chapeau en bedankt voor de snelle en goede service.

Aardige en vakkundige mensen die uitstekende kwaliteit leveren!

We hebben 8 offertes laten maken voor openslaande aluminium garagedeuren. De firma Van Der Loo was veruit het aantrekkelijkst, want prijzen zijn all-in (dus geen extra kosten voor uitklappootjes bijv.). Bovendien is hun standaarddeur al zo goed als compleet met isolatiemateriaal in deur én kozijn én dorpel. Jarno van der Loo was heel vriendelijk en duidelijk tijdens het bespreken van onze wensen. Goede tips ook over wat wel en niet nodig is voor onze garagedeuren. De montage liep gesmeerd, netjes, snel en vakkundig. Kortom, een super-bedrijf!

Perfect mooi en stil rolluik

Mijn ervaring met Jarno is perfect. Hij leverd precies dat wat hij in offerte afspreekt. Ik kan hem zeer zeker aanbevelen.

Netjes uitgevoerd volgens afspraak

Na goede uitleg bij voorbeeld garagedeur, deze deur besteld. Afspraken worden goed nagekomen en er wordt netjes gewerkt.

Zeer tevreden over advies en (snelle) demontage oude en plaatsing van nieuwe garagedeuren en hor.

Jarno en collega vormen een prima en deskundig team.

Erg tevreden over het plaatsen van de garagedeur door Jarno en zijn collega.

Snelle en duidelijke offerte. Plaatsing op afspraak binnen de te verwachte levertijd. Perfecte afwerking. Jarno is zeker aan te bevelen als u op zoek bent naar een nieuwe garagepoort

Goede ervaring van advies tot plaatsing!

Vanaf het advies gesprek aan huis waarbij de mogelijkheden door Jarno met ons zijn besproken tot en met de plaatsing van de poort die werd uitgevoerd met een collega zijn wij zeer tevreden! Voor een goed advies, kwaliteit en een mooie prijs bevelen wij Van der Loo dan ook zeker aan.

Uitgevoerd volgens offerte en afspraak

Offerte voor een sectionaal deur + screens werd snel en goed opgenomen. De communicatie was goed. Alles kon snel worden gemaakt dus geen lange wachttijd. Montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Beste Service...

Super service, tolle Arbeit , gute Qualität. Danke. Immer wieder gerne!

2 Garagepoorten en 2 screens netjes volgens afspraak in 1 dag gemonteerd.

Had zelf al plaats gemaakt en voor goed weer gezorgd. Het plaatsen ging voortvarend en na de afwerking ziet alles er sjiek uit.

Goede service, kwaliteit en communicatie

Na prettig contact n.a.v. een offerte-aanvraag en opname is er een mooie sectionaalpoort geplaatst. De communicatie verloopt goed, afspraken worden nagekomen, de montage was zeer professioneel en het product voldoet aan de verwachtingen!

Jarno doet wat hij beloofd.

Van te voren goed advies gehad. Rolluiken keurig gemonteerd, aangesloten en beschadigingen gerepareerd. Goede communicatie. Goede prijs/ kwaliteit.

Jarno en zijn medewerker hebben de werkzaamheden volgens afspraak en perfect uitgevoerd!

Ook deze keer, bij het plaatsen van screens, is alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik ben niet anders gewend bij Jarno en zijn medewerker(s).

GEWELDIG!

We zijn zeer tevreden met ons geplaatste screen. Afspraken worden nagekomen en men is heel vriendelijk!

Zeer tevreden over screen.

Zeer tevreden over de levering en montage van screen. Nette service, goede prijs- kwaliteit verhouding.

Rijksweg 10

6067 AB Linne