Verschillende offertes aangevraagd, uiteindelijk gekozen voor Jarno. Erg blij met de gemaakte keuze, afspraken worden keurig nagekomen, prima werk geleverd, en zelfs netjes opgeruimd. Super!

Prima werk en materiaal voor een goede prijs.

Zijwaardse sectionaaldeur volgens afspraak besteld en gemonteerd. Perfecte afwerking voor een prima prijs. Qualiteit!

Goed produkt

Prima en correct werk.

Vakkundig en kijkt naar alle mogelijkheden!

We waren al een tijdje aan het denken over een nieuwe poort. Verschillende partijen uitgenodigd, maar de oplossingen van Jarno waren voor ons zeer overtuigend. Nu hebben ze bij ons vorige week de poort geplaats en het ziet er top uit! Zeer netjes gemonteerd en opgeruimd! Wanneer we in de toekomst wat nodig hebben gaan we hier zeker naar terug!

Zeer,zeer tevreden.

De kleur groen voor onze rolluiken was toch wel een gokje. Wij zijn erg tevreden en wij hebben ook leuke reactie van derde gekregen. De werkzaamheden zijn heel goed en netjes uitgevoerd in een zeer goede sfeer. EEN AANRADER.

Uitstekende service.

Een tijdje geleden hebben wij een garagepoort besteld bij Van der Loo. De poort werd binnen de levertermijn (slechts 6 weken) geplaatst en de mannen hebben top werk geleverd. Jarno en Daan gaan zorgvuldig te werk en het werk dat ze leveren is uitstekend.

Uitstekende service, goede producten, professioneel bedrijf

Mooie nieuwe garagepoort en rolluiken gemonteerd. Jarno heeft goed meegedacht over de beste opties voor mij en de producten waren snel geleverd. Perfecte producten waar ik erg blij mee ben. Bij montage netjes gewerkt en de producten zijn van hoge kwaliteit. Top bedrijf, top ondernemer!

Goede service en kwaliteit, toegankelijk en bereidheid tot meedenken.

Houdt zich aan afspraken, korte levertijd en denkt mee over wat het meest wenselijk is in een bepaalde situatie. Goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie verloopt vlot, de lijnen zijn kort. Vakdeskundig en beleefd personeel. Laten de werkplek netjes achter.

super bedrijf

Komen hun afspraken na, leveren perfect werk af.

Prima bedrijf

Snel antwoord op offerte, en fijn dat bedrijf zelf de situatie komt bekijken en de benodigde maten komt opmeten. Plaatsing garage deur door kundige vriendelijke monteurs. Ze werken ook zeer netjes. Goede service.

Heel goed en deskundig advies, snelle levering en montage

Prima advies, correct de afspraken nakomen en snelle levering. Deur ziet er prachtig uit. Vriendelijke mensen.

Goede en snelle service

Voor de 2de keer weer ‘n rolluik elektrisch laten maken. Was binnen enkele dagen gefixt, prima en netjes gemaakt net zoals ook de vorige rolluiken. Wat mij betreft ‘n hele goede aanrader

Van A tot Z alles prima geregeld.

Top ervaring, alles zoals gehoopt

Fijne communicatie vooraf, met heldere informatie, duidelijke offerte en betaalbare prijzen. Prettige mensen die komen plaatsen, zijn vriendelijk en weten wat ze doen. Snelle levering en super netjes geplaatst.

Je hoeft maar te bellen en Jarno is er

Al vele jaren klant met een hele goede service. Jarno en collega ga zo door toppie

Altijd bereikbaar en een passende actie op mijn vraag/probleem

Ik had een nieuwe handzender nodig voor de garagepoort. Na de handleiding erbij te pakken lukte het niet om hem te koppelen. Jarno komt een andere melder morgen koppelen. Super service

kwaliteit en klantgerichtheid

goede communicatie, deskundig advies, kwaliteitsproducten, monteurs werken vakkundig en netjes, afspraken worden goed nagekomen

Deskundig

Goede montage sectionaal garagedeur en prima service

Alles perfect geregeld.

Niets op aan te merken , inclusief service en montage.

Snelle offerte, goede kennis en prachtige garagepoort

Jarno kwam snel kijken, dezelfde avond al een offerte. Goede uitleg gehad in alle mogelijkheden en keuzes en zeker niet onbelangrijk: een prachtige poort. We zijn meer dan tevreden.

komt zijn afspraken na

Jarno komt zijn afspraken na.Kunt hem goed bereiken en levert een prima produkt.

Vanaf begin tot eind super service

Jarno komt zijn afspraken na en reageert snel op mails. Garagepoort is snel geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding komt goed overeen. We zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Snelle en goede service!

Prima advies voor wat wij wilden, snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd.

Excellent!

Erg behulpzaam en meedenkend in het voortraject en perfect in de uitvoering! Kwaliteit deur uitstekend en netjes gemonteerd.

Professioneel en snel!

Alle afspraken nagekomen, snelle service!

Rijksweg 10

6067 AB Linne