Alles is netjes geïnstalleerd en afgeleverd

Afhandeling is allemaal goed gegaan.

Een prettig en vertrouwd gevoel.

Deze mensen gaven mij (weduwe)het gevoel dat als ik wat vroeg zij mij serieus namen. Heb verschillende bedrijven geraadpleegd en bij niemand was er dat vertrouwen wat ik bij deze mensen had. Ik ben blij, dat ik deze mensen heb leren kennen. Voor mij hebben zij waargemaakt wat ik graag wilde. Komen hun afspraken na. En niets is hun teveel. Ik kan alleen maar zeggen hebt u garage deuren nodig laat u door VAN DER LOO adviseren.

Direct conform afspraak

Conform afspraak is alles geïnstalleerd. Aan de voorzijde zijn de Motoren kabels perfect weggewerkt. ( Enige wat ik zelf heb mogen uitvoeren was het plaatsen van 2 dubbele stopkontakten om de stekker te kunnen insteken voor de rolluiken zodat alles getest kon worden ) Netjes gewerkt zonder veel stof zowel buiten als binnen. Erg tevreden.

Tevreden klant

Zeer tevreden over het hele traject vanaf aanvraag offerte, inmeten tot en met plaatsing rolluiken. Ik zou Van der Loo Garagedeuren zeker aanbevelen bij anderen.

Van A tot Z alles perfect

Afspraken werden allemaal na gekomen. De werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Gemakkelijk telefonisch te bereiken.

Zeer tevreden over de montage en de nieuwe poort.

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken, vanaf het begin met opmeten, offerte en montage. Goede prijs- kwaliteitverhouding.

Mij ervaring was goed

Ik vond dat de afwerking Goed was en de afval werd ook met genomen als was netjes achter gelaten

Superbedrijf

Hadden vorige maand al een garagedeur en rolluik voor de tuindeur laten plaatsen en besloten nu de rest van de ramen ook te doen. Vind ik een veiliger gevoel en mijn partner slaapt beter als het duister is in de kamer. Wederom gekozen voor dit bedrijf en opnieuw zeer blij met de geleverde kwaliteit en snelheid na de bestelling. Vakwerk wordt geleverd ik kan niet anders zeggen en ook de prijs is belangrijk natuurlijk. Dank je voor de goede levering en vakwerk.

Goede service zoals ik gewend ben van Van Der Loo Garagedeuren

Fijn bedrijf met goede service. Ik doe al jaren zaken met hun.

100% tevreden. Correcte en vriendelijke mensen. Snel problemen verholpen. Kan aan iedereen deze firma aanbevelen.

Super service

Leveren en plaatsen van horre Deze zien er zeer straks uit

mooi en het functioneert goed, positieve reactie van anderen

OP tijd gekomen zoals gemeld. Binnen slechts enkele uren was er een nieuwe poort. Het zag er keurig en goed verzorgd uit, door vriendelijke vaklui gemaakt.

Maken mijn verwachtingen waar!

Ik had hoge verwachtingen na de goede recensies gelezen te hebben en daarom ook bij dit bedrijf besteld voor de 1e keer en die hebben ze ook waargemaakt. Prachtige materialen en superleuke mensen die goede service (ook niet onbelangrijk) hebben geleverd. Ben blij dat ik ze heb leren kennen en hoop nog eens zaken te doen. Absolute aanrader als je vakwerk wilt hebben thuis!

Super service, kwaliteit en werkzaamheden.

Super service, kwaliteit en werkzaamheden.

Xxxxxxxxxxxxxx

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het werk en materiaal wat geleverd word is perfect. Dit bedrijf is een aanbeveling waard.

Rolluiken en garagepoort

Ik heb me een paar jaar geleden de garagepoort laten vervangen door van der Loo. Die zeer goed is geplaatst tegen een topprijs. Nu heb ik me door Jarno rolluiken laten plaatsen in een moderne kleur. Ook nu weer topwerk!

Snelle service, denkt goed mee

Denkt goed mee met klant en kwam snel en vakkundig de reparatie uitvoeren

Altijd stipt en correct

Jarno weer bedankt voor het plaatsen van de rolluiken. Weer netjes gedaan.

Goed advies, goede montage, alles in een ontspannen sfeer

Alles verliep professioneel en in een ontspannen sfeer. Kan het alleen maar aanbevelen.

Perfecte service en kwaliteit

Snelle en goede service van een mooi product. Aanrader!

Super tevreden!

We zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze rolluiken. Jarno bedankt voor je goede en kundige advies!

Zeer snelle service!

Snel, kundig en genoeg onderdelen bij zich voor reparaties uit te voeren.

Heel tevreden

Wij hebben Jarno ervaren als vakkundig, adequaat, vriendelijk en communicatief. Bovendien kwam de garagedeur eerder dan verwacht. Wij zijn heel tevreden.

Rijksweg 10

6067 AB Linne