Wij worden altijd snel, correct en goed geholpen.

S'morgens gebeld voor een nieuwe afstandsbediening voor de garagedeur. Dag erna, s'middags, lag het pakketje met de afstandsbediening al in de brievenbus.

Super service en uitstekend werk afgeleverd

Vanaf offerte-aanvraag tot voltooiing van het plaatsen van de sectionaaldeur in één woord super. Denken mee met cliënt en bieden oplossingen. Werken zeer accuraat en netjes.

uitstekend

Voortraject alsook plaatsing was perfect. Uitvoering uitstekend tot in het kleinste detail.

Uitstekend Super tevreden

Top bedrijf! Offerte duidelijk, volgens afspraak vakundig geïnstalleerd, goede kwaliteit en snelle levering.

Goede prijs en top service. Alles zeer goed geplaatst en netjes afgewerkt

Super gewerkt

Ben zeer tevreden met de nieuwe deur. Alles is prima verlopen vanaf offerte tot plaatsing.

Weer perfecte service

In onze nieuwe huis weer mooie garagedeuren laten plaatsen door van der Loo garagedeuren. Snelle levering, prima geplaatst. Kortom zeer tevreden!

Perfect!

Degelijke garagedeur! Alles verlopen zoals besproken. Gewoon fantastisch.

Prima werk

Prima werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden.

Alles naar tevredenheid

Offerte snel en duidelijk, goede prijs. Levering op tijd, montage goed en snel

zeer goed

Snel geinstalleerd, vakkundig en klantvriendelijk.

Levert goed werk, goede materialen en is harde werker

Zeker aan te bevelen, goede service

Zeer tevreden, goede service

Van der Loo heeft pas geleden bij ons roldeuren geplaatst. We zijn zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Vriendelijk en goede service. Netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd achter gelaten.

s’morgens gebeld of het mogelijk is de garagepoort te voorzien van een elektrische motor. s’middags al vakkundig geplaatst, als dat geen service is!

Mag het ook in een woord: Top!

We zijn bijzonder tevreden met onze aankoop. Jarno maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Reageert snel op een vraag en is zeer klant vriendelijk.

Perfect werk

Vakkundig, snel, goed, netjes Zomaar een paar woorden Een mooie entree (achterom) rijker Perfecte uitleg en informatie na de montage

Topbedrijf!!

Buiten het feit dat Van der Loo een concurrerende prijs hanteert, denken ze ook mee in de aankoop. Waar wij eerst voor een witte garagedeur kozen, adviseerde Jarno ons om eens zwart te bekijken. Liefde op het eerste gezicht. Goede service en een bedrijf wat graag een extra stap voor de klant zet!

Kwalitatief hoogwaardig met perfecte service

Voordeur en garagedeuren geleverd door Van der Loo. Goede vrijblijvende informatie vooraf en kwalitatief goed materiaal welk vakkundig wordt gemonteerd. Zeer tevreden over de voor- en garagedeuren.

Snel, perfect en goedkoper dan in Duitsland!

Goed en mooi werk afgeleverd. Van der Loo kijkt mee met wat er nodig is ,ik zit nl. in een rolstoel. Wij hebben nu automatische garagedeur , ideaal voor mij.

perfecte service!!!

Zeer goeie service,en kwaliteit van de producten!!!

Top bedrijf!

Fijne communicatie. Zeer tevreden over het uitvoeren van de werkzaamheden.

Vakkundig en vriendelijk team en super prijs

Goede service schappelijke prijs!!

Snelle service en komt afspraken na!! Ze weten wat ze doen. Schappelijke prijs!!

Netjes gewerkt en op tijd geleverd

Ook in t advies traject, heeft Jarno goed met ons meegedacht en naar onze wensen geluisterd. Top, zo hoort t. Grt A en P

Rijksweg 10

6067 AB Linne