Erg blij met onze nieuwe garagedeur en loopdeur naar de tuin!

Kort en bondig zonder poespas. Snel en vakkundig gezet. Aanrader!

Topservice!

Onze ervaring met van der Loo garagedeuren is zeer goed! Wij hebben een nieuwe garagedeur laten plaatsen en wij zijn hier SUPER tevreden mee, ook de afwerking is top! Kortom top service, perfectionistisch en zeer netjes. Het is dat je maar 5 sterren kan selecteren maar van ons krijgen ze 10 sterren! Nogmaals hartelijk dank Jarno en Marc, topteam! Etienne en Silvia

super!

Komt afspraken na, goede service, vriendelijk personeel en keurig gewerkt. Top!

Dik tevreden

We zijn dik tevreden met het resultaat. De samenwerking was fijn en persoonlijke wensen/aanpassingen werden vervuld. De monteurs waren zeer ervaren en geroutineerd en hebben alles netjes achtergelaten. Een goed adres voor mooie en degelijke garagedeuren. Ik heb even nagedacht of er verbeterpunten zijn, maar ik kan er niet opkomen. Top, dikke duim.

uitstekende afhandeling van de opdracht volgens hun offerte

zie bovenstaand

Fijne ervaring met van der loo Garagedeuren . Mooi en netjes gewerkt . Fijne communicatie en komen afspraken na . Zou ze bij iedereen aan bevelen .

perfect

goeie offerte, en goeie uitvoering

Snel, correct en vakkundig

Super snel email contact, duidelijke offerte, vakkundig geplaatst. Oftewel top service voor een scherpe prijs!

Prima bedrijf

Heb zelden een bedrijf meegemaakt die zo correct en snel antwoorde op email/ingesproken telefoontjes. Ook de werkzaamheden zijn correct en naar tevredenheid uitgevoerd. Klaar met de werkzaamheden goede uitleg gekregen over de garage en voordeur. Alles netjes opgeruimd. Top bedrijf!!

Uitstekend werk

Mooie garagedeur, precies zoals bedoeld was. Kundig gemonteerd. Kwam afspraken netjes na.

Goed werk geleverd

Vriendelijke eigenaar, die zelf het werk uitvoert met een werknemer. Heeft goed advies vooraf gegeven en levert snel en netjes. Ruimt ook meteen alle afval etc. op. M.a.w. Alles wordt ook weer schoon afgeleverd. Dikke Duim.

Klasse

Jarno gebeld, en drie dagen later is hij komen opmeten, en advies geven over de mogelijkheden.5 weken later is de poort geplaatst,en goed vakwerk geleverd,deze firma is aan te raden voor uw garage poort.

Gewoon de beste

Vandaag is onze nieuwe poort en deur geplaatst door firma Van der Loo. En we zijn daar ook super blij mee.kon gewoon niet beter. 1 zeer vakkundig 2 afspraak is afspraak 3 prijs kwaliteit gewoon top 4 mee denkend 5 vriendelijk 6 alles perfect achter gelaten Wij zijn best puntje precies. En als je onze bevindingen dan ook leest.kan t gewoon niet beter. Jarno en colega een dikke 10 van ons

Jaren eerder moeten doen!

Erg goed geholpen door Jarno en collega, wat een prachtige frisse uitstraling heeft ons huis gekregen door de nieuwe garage- en voordeur. We zijn er ontzettend blij mee, bedankt!

Perfect!

Van der Loo Garagedeuren reageert snel op e-mail, komt afspraken na, geen verkooppraatjes, goed overleg en perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Zeker aan te bevelen!

Komen afspraken na en alles is netjes afgewerkt

Goede ervaringen het bedrijf.

Fijne deuren

De dubbele garagedeur paste perfect,deze werd goed afgesteld. En onder de deuren werd een hardstenen dorpel geplaatst en mooi afgewerkt. Al met al ben ik zeer tevreden over montage en afwerking.

Oprecht advies en super fijne service!

Wij waren op zoek naar een nieuwe garage poort. Van der Loo werd aangeraden en we konden snel terecht in de showroom. Met het advies van Jarno hebben wij besloten voor een sectionaal poort te gaan. Jarno denkt met je mee, ook over het financiële plaatje. Het is immers een investering. Nog geen 8 weken later werd de poort geplaatst en de oude poort werd door Van der Loo meegenomen waardoor wij niet met de oude poort bleven zitten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij raden iedereen Van der Loo aan, en komen zeker nog terug voor onze voordeur!

Netjes en volgens afspraak gewerkt, heel fijn!

Jarno werkt correct volgens afspraak, werkt netjes en legt alles duidelijk uit. Heel fijn!

Prettige communicatie en mooi werk geleverd.

Reageert snel op vragen en prettig in de communicatie. Komt de afspraken na en heeft zeer mooie garagedeuren geplaatst. We zijn er erg blij mee.

Heel goed, zeer tevreden!

Super montage en heel mooi geworden

Jarno Komt netjes zijn afspraken na! En prijs kwaliteit is top Echte aanrader

Nette jongens goede service

Aanrader snelle levering en goede service

Prima werk en prima ondersteuning, ook na werktijd.

Prima werk en prima ondersteuning.

Zo hoort het...

Netjes houden aan de afspraken, perfect en vlot gemonteerd, en netjes opgeruimd. Top Een aanbeveling waard.

Rijksweg 10

6067 AB Linne