Scherpe prijs en snelle levering!

De titel zegt het al: geen ingewikkelde zaken maar gewoon de goedkoopste en levert snel via PostNL

Top & snel service

Niets te zeggen want allles was gewoon top !

Levering was snel binnen en was netjes ingepakt

Top geregeld, na eerst verkeerde maat besteld te hebben!

Goede service, erg vriendelijk en snel geholpen.

Snelle en goede service

Duidelijke hulp via chat met Erik

Duidelijke website, snelle levering.

Prima webshop. snel geleverd!

excellent

kan niet beter doe zo verder

snel en goed

savonds besteld, volgende dag geleverd en kwaliteit perfect

top

Uitstekende enveloppen

Uitstekend.

Snelle nette verzending

Snel verzonden en goede informatie mbt bestelling!

Snelle levering en klantvriendelijk.

Ik bestelde de verkeerde enveloppe, kwam hier gelukkig heel snel achter en via de chat contact gezocht. Binnen 5 minuten was het geregeld en kon ik een nieuwe bestelling doen. Bedrag van de eerdere order stond de volgende dag weer op mijn creditcard.

Snelle en juiste afhandeling

Om 21.53 besteld en alsnog de volgende dag binnen!

Snel, goedkoop, praktisch, vriendelijk

Ik twijfelde of ik hier zou bestellen omdat het pas maandag (ik bestelde op vrijdag) geleverd zou worden. Heb contact gehad met de klantenservice en hij dacht dat het er zaterdag wel zou zijn en dat was ook zo! Pakket zag er goed uit en de enveloppen zijn stevig. Weet nog niet of mijn pakketjes ook goed beschermd worden door de enveloppen want ik ga vandaag pas de eerste vijftig pakketjes versturen.

Geen prblemen

Goede service en vlotte afwerking

Als altijd: snelle verzending en prima kwaliteit

Eerdere bestellingen bij dit bedrijf deed ik via Bol.com. Ook rechtstreeks bij deze firma bestellen is aan te bevelen. Goede prijs / kwaliteit verhouding en zeer snelle verzending.

Helemaal top!!!!!

Inheb zondag besteld en dinsdag keurig Iwan huis geleverd en ook nog gratis bezorgd Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen

Snelle levering, enveloppe goede maat.

Snelle service goed product

Fijn product en snel geleverd

Snelle levering en topkwaliteit

Zo moet het zijn. Daar kan concurrent viv nog heel veel van leren!

Snelle levering, goede producten

Als buitenlandse BTW-klant had ik toch graag de mogelijkheid gezien om direct te betalen zonder BTW. Want nu is het een gedoe. Voor de rest alles ok.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Erg goed geholpen bij Luchtkussengigant. Snelle reactie op mijn vraag en vervolgens ook een snelle levering.