Geweldige service en items!

Ontzettend leuke gepersonaliseerde (kinder)cadeaus!

Prachtig!

Een van de producten bleek niet op voorraad te zijn, er werd netjes contact opgenomen en ik mocht zonder extra kosten een duurder product uitkiezen. Het pakket was heel leuk ingepakt en alles zag er netjes uit!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Niet

Had snel een haarbandje nodig en had hem binnen 2 dagen al binnen! Echt super.

Goede kwaliteit en snelle levering

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooie spullen en goede service!

Heel tevreden.

Mooie kwaliteit en een perfecte service!

De site is duidelijk en mooi, vanaf het moment dat je weet wat je wil hebben begint de service. Je krijgt direct een mail met wanneer je product ongeveer aan komt, wordt dagelijks op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is en als het dan bij je wordt bezorgt, is het niet alleen supergoed ingepakt en aan de buitenkant duidelijk aangegeven dat het breekbaar is.... maar dan zit er ook nog een persoonlijk geschreven kaartje bij! En dan komt pas het moment dat je je product in huis neer kan zetten en dat is net zo mooi als dat je op de site kan zien, de kwaliteit is echt geweldig!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Vooral blijven doen wat jullie nu doen.

Helemaal super!

Het leuke Sintstraatje besteld. Ondanks de drukte snel in huis. Erg netjes verpakt en een handige instructie erbij hoe je de raam stickers het beste kunt aanbrengen.

Top service!

Nadat ik vrij last-minute bedacht dat we toch wel heel graag een raamsticker willen hebben voor de geboorte van onze dochter was dit geen enkel probleem! Binnen een paar dagen waren het ontwerp en de stickers al klaar. Super bedankt hiervoor! (En nu wachten we geduldig af totdat onze dochter zich eindelijk meldt)

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Graag pas eventueel op Social Media plaatsen na de geboorte van onze dochter ivm bekenden die jullie ook volgen online

Blij met deze mooie sticker (olifant met belletjes)

Tevreden over de sticker, alleen een kleine tip. Misschien verzenden in een kartonnen mapje, want nu zitten er in sommige delen van de sticker (in de belletjes van de olifant) wat plooien. Ik vermoed nu wel dat die eruit gaan als ik ze ga opkleven. De verzending heeft wat op zich laten wachten maar dat kwam door de corona en dat is natuurlijk te begrijpen, daar kunnen jullie natuurlijk niets aandoen. Maar als ik jullie mailde waren jullie onmiddellijk van antwoord, wat ik wel geruststellend vond.

Fijn contact en hele leuke producten!

Snelle levering van een gepersonaliseerd rugzakje, waar zelfs nog een cadeautje voor mijn andere dochter in zat. Een tijdje geleden had ik voor haar een armbandje besteld, maar mijn dochter was hem al snel kwijt. Ik kreeg in deze bestelling een nieuw armbandje met leuk kaartje erbij. Dochter helemaal blij! Top webshop!

Positief, hulpvaardig, snelle levering

Ik wilde losse vellen raamstickers bestellen maar kon dat niet vinden. Bij mijn bestelling hierover een vraag gesteld en toen kon ik deze alsnog toevoegen zonder opnieuw verzendkosten te hoeven betalen. Dit was mogelijk door hun snelle reactie en service.

Super tevreden

Ik kan gewoon geen min puntje vinden. Producten zijn goede kwaliteit,mooi, snel verzonden en nog eens mooi ingepakt. Ik bestel graag weer bij jullie! Gr Aline

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Meer producten

Super snelle en fijne service

Super snel mijn bestelling in huis

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Super vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn de producten van zeer goede kwaliteit.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Snelle reactie via de mail. Mooi verpakt!Feest!

Gezocht, gevonden en onthouden!! Leuke webshop.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Super communicatie en overleg voor een ontwerp

Via instagram contact gezocht voor een ontwerp op maat. Snel en makkelijk contact. Ik heb aardig wat berichtjes en vragen gestuurd en kreeg netjes antwoord. Het resultaat was super leuk.

Geweldig en fantastisch!

Super lieve en meedenkende mensen. En natuurlijk super hard werkend

Mooie haarbanden

Mooie haarbanden , precies zoals gehoopt.

Nog niet thuis ontvangen!

Leuke site alleen helaas nog niets thuis ontvangen!

Snelle levering en netjes verpakt

Besteld en 2 dagen had ik mijn bestelling al in huis.Netjes verpakt en met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Snelle levering en je krijgt waar voor je geld!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Super blij met de mooie gouden letters Big Sister shirt!

Op een avond gewoon rustig aan het googlen todat we dit leuke shirt tegen kwamen voor onze dochter Vieve! Big Sister, kleur van de letters aan gepast, super blij en goede prijs!

Ontspannen en superleuk!

Via Instagram in contact gekomen met Twinkle Twinkle Stars. Na een tijdje de persoonlijke stories van het jonge gezin op de voet gevolgd te hebben, fan geworden van de twee prachtige dochters en de manier hoe mamma op persoonlijke wijze de "supply" van de webshop op de kaart zet. Erg vermakelijk! :-) Toen wij 3 weken geleden erachter kwamen dat wij in verwachting zijn van ons derde kindje, leek mij dat een leuk moment om contact op te nemen met Diana. Samen met haar heb ik een ontwerp gemaakt voor een derde zwangerschapsaankondiging voor op de shirts van onze 2 kids. Ik leverde een 'rough design' aan, zij ging ermee aan de slag en uiteindelijk kregen we binnen een week de twee shirts met prachtige afdruk binnen! Naast dat het contact soepel en ontspannen verlopen is, hebben we ook de service als snel en professioneel ervaren! Wij zijn helemaal tevreden!

Prachtige kwaliteit, super service!

Wij bestelden een sticker set voor op het kinder keukentje van onze dochter van 2 jaar. Gepersonaliseerd. Na een vraag via de mail, die op zondag ook beantwoord werd, is het resultaat prachtig geworden. Het keukentje staat midden in de huiskamer. Wij kijken er elke dag met veel plezier naar!

Leehoeve 42

2614MH Delft